Google Drive Belépés – Regisztráció & Munka és otthoni felhőtárhely

by Kevin | Last Updated :  május 13, 2021

Google Drive : A Google Drive egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fájlok online mentését és elérését bármilyen eszközről, okostelefonról vagy táblagépről. A Google Drive fájlok tárolására és szinkronizálására szolgáló szolgáltatás. 2012. április 24-én elindult a weboldal. Biztonságosan feltölthet és szerkeszthet fájlokat online a Drive segítségével a számítógépén vagy mobileszközén.

Hogyan lehet bejelentkezni a Google Drive-fiókjába? A külső tárolóeszközök egyike sem lehet olyan biztonságos, mint a Google Drive-fiókja. Iratkozzon fel még ma, és kezdje el menteni az összes fontos e-mail mellékletet, fájlt, képet, videót és adatot akár 15 GB-ig a Google Drive-on.A mellékleteket a mérettől és a formátumtól függetlenül mentheti. A Google Drive-hoz tartozik a táblázatok, alkalmazások és különböző dokumentumfajták eredeti formátumban történő tárolására vonatkozó intézkedések.

Tartalmát

Hogyan hozzunk létre egy Google Drive-ot? Hogyan lehet feliratkozni a Google Drive-fiókra?

Google Drive-fiókraHa rendelkezik a Gmailhez létrehozott Google-fiókkal, akkor azt a Gdrive eléréséhez is használhatja. Nem kell újra feliratkoznia rá. Egyetlen Google-fiók segítségével elérheti a Google összes szolgáltatását, például a Drive-ot, a YouTube-ot, a Gmailt és a Naptárakat.

Google Drive Belépés könnyen követhető folyamat

A Google Drive-fiók beállítása után a fiókba való bejelentkezés egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

Hogyan kell használni egy másik fiókot a Google Drive-on?

Mostantól mindkét fiókot megjegyzi a Google (és a böngészője), és kijelentkezéskor megjelenik a Fiók kiválasztása oldal, amely mindkét Google Drive-fiókját megjeleníti. A bejelentkezéshez egyszerűen kattintson az egyik fiókra. Meg kell jegyezni, hogy ettől kezdve a Google Drive emlékezni fog mind a fiókokra, mind a kijelentkezés pillanatára, mind a fiókokat láthatja, így bárkire bejelentkezhet.

Fájlok és mappák feltöltése a Google Drive-ra

A Google Drive lehetővé teszi fájlok feltöltését, megtekintését, megosztását és szerkesztését. Ha pedig valaki más tulajdonában lévő mappába tölt fel, a Google Drive-ra feltöltött fájl helyet foglal a Meghajtóban.

Fontos: A videoszolgáltatások iránti rendkívül nagy kereslet miatt az összes videofeltöltést ideiglenesen szabványos definícióra helyezték át.

A fájlok típusai

  1. Dokumentumok
  2. Képek
  3. hanganyag
  4. video

Mi a teendő, ha 2 Google Drive-fiókot szeretnék elérni a mobilomon?

Az egyetlen megoldás, hogy két fiókot egyszerre használatával jelentkezzen be a különböző böngészők a mobiltelefon, hogy mindketten képesek voltak megjegyezni a bejelentkezési hitelesítő adatokat.  Minden böngésző különböző bejelentkezési munkameneteket használ, és ez segít abban, hogy mindkét Google Drive-fiókját nagyon könnyen láthassa.Nem várható el, hogy kijelentkezzen az egyik fiókból, majd hozzáférjen egy másikhoz.

Következtetés

A Google drive használata nagyszerű lehetőség mind a munka, mind a személyes használatra.Tárolhatja a táblázatokat az irodában, és mentse mindenféle receptek, hogy általában tetszik az interneten. A fényképiskolai projekthez szükséges dokumentumok összeadása is elvégezhető. Emberek találtak megtakarítás a listát a élelmiszerbolt és digitalizálása mindent lehetséges, az önálló Google Drive.

Tags: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

We are glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that comments are moderated according to our comment policy.