Google Drive Belépés – Regisztráció & Munka és otthoni felhőtárhely

Google Drive F1

Google Drive : A Google Drive egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fájlok online mentését és elérését bármilyen eszközről, okostelefonról vagy táblagépről. A Google Drive fájlok tárolására és szinkronizálására szolgáló szolgáltatás. 2012. április 24-én elindult a weboldal. Biztonságosan feltölthet és szerkeszthet fájlokat online a Drive segítségével a számítógépén vagy mobileszközén.

Hogyan lehet bejelentkezni a Google Drive-fiókjába? A külső tárolóeszközök egyike sem lehet olyan biztonságos, mint a Google Drive-fiókja. Iratkozzon fel még ma, és kezdje el menteni az összes fontos e-mail mellékletet, fájlt, képet, videót és adatot akár 15 GB-ig a Google Drive-on.A mellékleteket a mérettől és a formátumtól függetlenül mentheti. A Google Drive-hoz tartozik a táblázatok, alkalmazások és különböző dokumentumfajták eredeti formátumban történő tárolására vonatkozó intézkedések.

Hogyan hozzunk létre egy Google Drive-ot? Hogyan lehet feliratkozni a Google Drive-fiókra?

Google Drive-fiókraHa rendelkezik a Gmailhez létrehozott Google-fiókkal, akkor azt a Gdrive eléréséhez is használhatja. Nem kell újra feliratkoznia rá. Egyetlen Google-fiók segítségével elérheti a Google összes szolgáltatását, például a Drive-ot, a YouTube-ot, a Gmailt és a Naptárakat.

Google Drive Belépés könnyen követhető folyamat

A Google Drive-fiók beállítása után a fiókba való bejelentkezés egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

 • Lépjen a böngésző drive.google.com. A böngésző automatikusan átirányítja a Google Bejelentkezési oldalára, ahol bejelentkezik a Google összes alkalmazásába.
 • Tegye a Google e-mail címét és jelszavát a megadott mezőkbe.
 • Jelölje be a Stay Signed In jelölőnégyzetet, ha azt szeretné, hogy a böngészője automatikusan bejelentkezik a Google Drive minden egyes látogatása során.
 • Jelentkezzen be a Bejelentkezés gombra kattintva. Most már hozzáférhet a Google Drive-hoz. (Ne feledje, hogy ha több Google Drive-fiókja van, akkor egyszerre csak az egyikkel tud bejelentkezni.) A fiókok közötti váltás viszont egyszerű.)

Hogyan kell használni egy másik fiókot a Google Drive-on?

 • Ha már bejelentkezett egy Google Drive-fiókba, kattintson a böngésző bal felső sarkában található Fiók ikonra (kék kör, e-mail cím vagy profilkép).
 • Jelentkezzen ki a Kijelz gombra kattintva. Az e-mail címét és jelszavát most a Bejelentkezés oldalon tölti ki.
 • Válassza a Bejelentkezés más fiókkal lehetőséget a legördülő menüből. Megjelenik a Fiók kiválasztása képernyő.
 • Válassza a Fiók hozzáadása lehetőséget a legördülő menüből.
 • Töltse ki egy másik Google Drive-fiók e-mail címét és jelszavát az új Bejelentkezési oldalon.
 • Jelentkezzen be a Bejelentkezés gombra kattintva. Most a másik fiók Google Drive-ján van.

Mostantól mindkét fiókot megjegyzi a Google (és a böngészője), és kijelentkezéskor megjelenik a Fiók kiválasztása oldal, amely mindkét Google Drive-fiókját megjeleníti. A bejelentkezéshez egyszerűen kattintson az egyik fiókra. Meg kell jegyezni, hogy ettől kezdve a Google Drive emlékezni fog mind a fiókokra, mind a kijelentkezés pillanatára, mind a fiókokat láthatja, így bárkire bejelentkezhet.

Fájlok és mappák feltöltése a Google Drive-ra

A Google Drive lehetővé teszi fájlok feltöltését, megtekintését, megosztását és szerkesztését. Ha pedig valaki más tulajdonában lévő mappába tölt fel, a Google Drive-ra feltöltött fájl helyet foglal a Meghajtóban.

Fontos: A videoszolgáltatások iránti rendkívül nagy kereslet miatt az összes videofeltöltést ideiglenesen szabványos definícióra helyezték át.

A fájlok típusai

 1. Dokumentumok
 2. Képek
 3. hanganyag
 4. video

Mi a teendő, ha 2 Google Drive-fiókot szeretnék elérni a mobilomon?

Az egyetlen megoldás, hogy két fiókot egyszerre használatával jelentkezzen be a különböző böngészők a mobiltelefon, hogy mindketten képesek voltak megjegyezni a bejelentkezési hitelesítő adatokat.  Minden böngésző különböző bejelentkezési munkameneteket használ, és ez segít abban, hogy mindkét Google Drive-fiókját nagyon könnyen láthassa.Nem várható el, hogy kijelentkezzen az egyik fiókból, majd hozzáférjen egy másikhoz.

Következtetés

A Google drive használata nagyszerű lehetőség mind a munka, mind a személyes használatra.Tárolhatja a táblázatokat az irodában, és mentse mindenféle receptek, hogy általában tetszik az interneten. A fényképiskolai projekthez szükséges dokumentumok összeadása is elvégezhető. Emberek találtak megtakarítás a listát a élelmiszerbolt és digitalizálása mindent lehetséges, az önálló Google Drive.

Related Pages