Hotmail Regisztráció – Hogyan hozzunk létre egy új Microsoft-fiókot

Hotmail Regisztracio F1

Hotmail Regisztráció : Létrehozása Hotmail számla tűnhet nehéz, de ez valójában nagyon egyszerű. Vessünk egy pillantást, milyen egyszerű, hogy nyissunk egy új e-mail fiókot. Keresse meg a bejelentkezési oldalt hotmail.com vagy outlook.com, nyissa meg, és egy nagy űrlapot fog látni, amit ki kell töltenie; Ne aggódj, ez csak egyszerű profil részleteket. Miután egy személyes Hotmail fiók nagyon fontos, hogy megbízható e-mail csere.Még akkor is, ha más levelezőprogramot használ, akkor is válassza a Hotmail-fiók létrehozását, mert ez lehetővé tenné, hogy kivételes extra funkciókkal rendelkezik.

Hotmail regisztráció segít akar ráadásul enged ön élvez némely kivételes jellegét meghatározza amit ritkán akármi elektronikus levél szolgáltatás birtokol kapott. Az Outlook regisztráció kezeléséhez meg kell nyitnia a hivatalos oldalt, amely az alapvető profiladatokat igényli.Töltse ki a részleteket helyesen, és kövesse az utasításokat ugyanazon az oldalon.A végén lesz képes -hoz teremt Hotmail számla és használ ez részére különböző cél.

Hotmail Regisztráció Folyamat új Hotmail fiók létrehozásához

Ez volt a harmadik április 2013, amikor Hotmail.com kapott egy új nevet Outlook.com.A szabad elektronikus levél szolgáltatás egyetlen fog egy pár jegyzőkönyv -hoz teremt egy új számla és amit túl részére szabad. Elérheti tetszőleges számú e-maileket, és végre egy csomó feladatot, amíg van internet kapcsolat a modult.

 • Nyissa meg böngészőjét (Firefox, Google Chrome, Safari, Opera stb.), és látogasson el a Hotmail Regisztráció oldalára a https://signup.live.com/signupHotmail Regisztráció Folyamat
 • Töltse ki az alábbi üres helyeket a következő információkkal:
  • Név: Ez a név jelenik meg a fiókjában.
  • Kattintson az “Új e-mail cím” gombra a Név mezőben található adatok kitöltése után, majd adjon meg további információt a Felhasználónévről.
  • Felhasználónév: Az Outlook-fiók neve; válassza hotmail.com lefelé mutató nyíllal.
  • Jelszó: A postaláda-bejelentkezés jelszavának legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie, betűkkel, számokkal és speciális karakterekkel együtt.hotmail Jelszó
  • Írja be újra a jelszavát: Írja be újra a fent említett jelszót.
  • Az az ország vagy terület, ahol él és dolgozik. Mindössze meg kell tennie most, hogy töltse ki a fenti üres.
  • Irányítószám: Az irányítószám öt számból áll; például az egyszerűség kedvéért a 12345-öt írom be.
  • Születési nap, hónap és év: Adja meg a születési napot, hónapot és évet.
  • Nem: Válaszd ki, hogy férfi vagy nő akarsz lenni.
  • Országkód: Az egész ország körzetszáma.
  • Telefonszám: Adja meg az aktív mobiltelefonszámot, kihagyva az első 0 számjegyet.hotmail Telefonszám
  • Egy másik e-mail cím: Ha vissza kell állítania a fiókját, segítünk.
 • Ha nem látja tisztán a szavakat a képernyőn, az Új gombra kattintva új kódot vagy hangot kaphat a kód figyeléshez.
 • Fiók létrehozásához töltse ki az összes szükséges részletet, majd nyomja le a Fiók létrehozása billentyűt. Ezután befejezte egy új fiók létrehozását, amelyet azonnal használhat.

Amikor először jelentkezik be a Hotmailbe, két lehetőség közül választhat

 1. Készíts magadnak álnevet: Adj becenevet ennek az e-mail címnek. Ha ezt a választást választja, a rendszer átirányítja a fiók megerősítésére. A következő lehetőséget választhatja: Szöveg vagy E-mail:
  • Ha az SMS lehetőséget választja, írja be a telefonszám utolsó négy számjegyét a szövegmezőbe, és nyomja meg a Kód küldése gombot. A Microsoft SMS-t küld a telefonjára, amelyet meg kell nyitnia a megerősítő kód lekéréséhez, be kell írnia az újonnan megnyitott webhelyre, majd nyomja le a Küldés gombot.
  • Ha az E-mail lehetőséget választja, írja be az e-mail címet a szövegmezőbe, majd nyomja le a Küldés gombot. Ezután nyissa meg ezt az e-mailt, és erősítse meg az e-mailben található kapcsolatra kattintva.
 2. Ugrás most: Ezt a lehetőséget kell választania, ha nem szeretne becenevet létrehozni.

Hotmail Regisztráció Létrehozása Hotmail Számla

El kell fogadnia a Microsoft általános szerződési feltételeit, hogy Hotmail-fiók létrehozása.Edit az összes információt, és azt is ellenőrizze a jelszót beírásával helyesen a Hotmail regisztráció során.  A Hotmail-bejelentkezés kezelése kor meg kell adnia a megfelelő hitelesítő adatokat. A regisztráció során bármilyen nehézség esetén válassza a Hotmail feliratkozási súgó lehetőséget, és ott részletesválaszt kap a kérdésekre.

A Hotmail-fiókra való feliratkozás után számos lehetőséget kell használni. Nem lesz beállítások importálása és exportálása kapcsolatok mellett a mentés őket, ha siet, vagy elfoglalt.

Nem tudom létrehozni a Hotmail fiókot, mi a teendő?

Ha a Hotmail regisztráció jain problémákkal szembesült,  itt vannak a lehetséges okai, hogy-

 • Ha olyan helytelen adatokat töltött ki, amelyek illegális felhasználónév vagy elfogadhatatlan szám vagy betű, akkor problémák merülhetnek fel az adott időpontban.
 • Ha abban az esetben, ha a végén elhagyja néhány kötelező mezők üres, nem lehet probléma a Hotmail regisztráció során.

 ezenkívül az oldalon található súgórészben is részt vehet.

Miről szól az Outlook prémium szolgáltatása?

Az Outlook prémium szolgáltatás a 2013-as év elején indult, de 2017 végére megszűnt. A Microsoft-fiókban olyan prémium funkciók is voltak, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy különböző módokon használják a dolgokat.A prémium Hotmail-fiók lehetővé tette a felhasználók számára, hogy a következő – 

 • Korlátlan tárhely
 • jobb Malware szkennelési rendszer
 • Offline e-mail összeállítás
 • Személyre szabott tartományi e-mail

Hol van a Hotmail bejelentkezési oldala?

Miután órákig keresték a bejelentkezési oldalt, több Hotmail felhasználó felfedezte, hogy helytelenül használja a legújabb frissítést. A Hotmail legújabb frissítése áthelyezte az oldalt, és teljesen lecserélte egy új felhasználói felületre, az Outlookra. Mivel a Microsoft megpróbál versenyezni a Google Gmail szolgáltatásaival, az ingyenes e-mail webszolgáltatás az alapoktól megújult.

Hotmail már több mint félmilliárd felhasználó világszerte, így az egyik legszélesebb körben használt alternatív e-mail szolgáltatások az interneten.

Következtetés

A Hotmail Regisztráció végtelen funkciói segítenek a felhasználók életének sok kényelmében. Van egy ütemezési tisztító, amely az egyes feladók számára van beállítva. Ez lehetővé teszi, hogy automatikusan tisztítsák meg az üzeneteket kapott valaki nem szeretné szórakoztatni.

A kilátás fedvény menüje csak a legfrissebb üzeneteket tartja meg, és törli a gyanúsakat. Azt is szűri az e-maileket kapott a nem kívánt emberek, és segít leiratkozni a hírleveleket, hogy egyébként feliratkozott. Van egy sokkal több, hogy az összes új Outlook, amit személyesen Discover a segítségével. Ezenkívül van egy jelző üzenet lehetőség, amely könnyen rangsorolja az e-maileket egy adott feladótól az e-mail lista felső helyén

Hotmail Regisztráció FAQ’s

Megnézhetem a Hotmail mellékletként kapott videóit?

A teljesen új Hotmail lehetővé teszi, hogy videókat nézzen Ha abban az esetben kap linkeket valakitől. nem kell megnyitni a kérelmet, de hotmail indít YouTube azonnal a képernyőn az e-mail is.

Szükséges-e letölteni a dokumentumokat annak érdekében, hogy szerkeszthesse őket a hotmailen?

Egyáltalán nem. Akkor is szerkesztheti a dokumentumokat, ha nem rendelkezik a letöltéshez szükséges elrendezéssel.

Hová kerülnek a nem kívánt e-mailek?

A nem kívánt e-mailek automatikusan átkerülnek az e-mail spam mappájába.Bármilyen felnőtt webhelykapcsolat vagy gyanús tartalom átkerül a spam mappába.

Az Outlook a Microsofttal is integrálódik?

Igen, természetesen az e-mail szolgáltatást a Microsoft hozta létre, és integrálva van az összes fontos webes alkalmazással és dokumentummal.

Hogyan hozhatok létre ingyenes Hotmail-fiókot?

A Hotmail vagy az Outlook hivatalos webhelyein ingyenes fiókot hozhat létre. A Fiók létrehozása gombra kell kattintanod, és még egyszer ki kell töltened az adataid. Ezt követően védje fiókját néhány helyreállítási lekérdezéssel, és készen áll arra, hogy új fiókjával ingyenes e-maileket küldjön az embereknek.

Related Pages