Hotmail Belépés | Microsoft Hotmail / Outlook.com Belépés

Hotmail Belepes F1

Hotmail belépés – A Hotmail-fiókba való belépés és a Hotmail Belépés tippjei. Hotmail kétségtelenül a legelterjedtebb és széles körben használt e-mail szolgáltatás, mert az első webmail szolgáltató.Létezik óta július 4 1996, Mikroszkóp van a vevő -ból Hotmail részére egy jó összeg -ból 400 millió dollár.

Annak érdekében, hogy Hotmail belépés kapjon, először létre kell hoznia egy fiókot a Hotmail hivatalos honlapján, majd el kell kezdenie használni személyes és hivatalos célokra.Emberek milliói, akik a Hotmail-t használják személyes kommunikációs eszközként, és ezzel egyidejűleg e-mail marketinget végeznek.

Hotmail Belépés Egyszerű lépésről lépésre

Hotmail Belépés Egyszerű lépésről lépésre folyamat követni

Bevezetett évvel ezelőtt, Hotmail egy nagyon népszerű választás a rengeteg e-mail szolgáltatások. Rengeteg szolgáltatást tud nyújtani, például egy meghajtót és a Skype-ot.

Itt van egy lépésről-lépésre útmutató, hogy könnyen elérheti fiókját Hotmail vagy Outlook Hotmail Belépés.

 • Látogasson el a hotmail hivatalos webhelyére a böngészőjével. Hotmail most ismert élő vagy kilátások, és talál egy Belépési oldal itt – https://outlook.live.com/owa/hotmail hivatalos webhelyére a böngészőjével
 • Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található belépés gombra.
 • Most adja meg a regisztráció során létrehozott felhasználónevét és jelszavát a Hotmail- vagy outlook-fiókba való regisztráció során.
 • Válassza ki a keep me signed in opciót, ha azt szeretné, hogy maradjon belépés a hosszú idő
 • Ha abban az esetben, ha valamilyen okból elfelejtette a jelszavát, csak válassza ki az elfelejtett jelszó opciót, és könnyen követhető helyreállítási lépések lesznek.
 • Miután megnyomta a belépés gombot, megkérheti, hogy ellenőrizze, hogy a fiókjához próbál hozzáférni. Ellenőrizze az OTP-n keresztül, mivel a Hotmail szigorúbb és biztonságosabb, mint bármely más e-mail platform odakinn.
 • Ez az, most meg kell belépés a Hotmail e-mail fiókot, és hozzáférhet az összes funkcióját az ingyenes e-mail szolgáltatás ingyen.

Hotmail belépés mobil : Milyen előnyökkel jár?

Minden Hotmail felhasználó örömmel tudja, hogy az e-mail szolgáltatás most antól egyre több funkcióval bővült.A Hotmail e-mail szolgáltatás innovatív bővítményei lehetővé teszik, hogy nagyobb biztonsággal élvezhesse a szolgáltatásokat.

Szerint egyike blog póznák elérhető hivatalosan, Hotmail van most felajánlás jellegét meghatározza szeret képesség -hoz sajtószerkesztés okiratok és osztozik őket online.Élvezheti a beszélgetéseket, és élvezze a beszélgetéseket, és jobb mobil élményt is kap.

Legújabb, hogy egy megfelelő pillantást néhány legújabb jellemzői Hotmail belépés –

 • Nagyobb biztonság

A Hotmail magasabb szintű biztonsága lehetővé teszi, hogy távol tartson bármilyen kibertámadástól. Az e-mail szolgáltatás http-verziója elkerüli, hogy bárki más olvassa az e-mailjeit.Gmail már a funkció korábban, de Hotmail követte a példát később.

 •  A Dokumentumok Szerkesztése és Megosztása

Felejtse el a dokumentumok letöltését, majd szerkesztését, hogy új mellékletként küldje el őket az e-mailben.Hotmail lehetővé teszi, hogy közvetlenül nyissa meg a dokumentumot mellékletként, és szerkesztheti azt azonnal online egy gondtalan bemutatót. Nem kell külön számítógépet készítenie a szerkesztéshez. Csak mentse a változtatásokat, amit tett, és akkor képes lesz arra, hogy elérhetővé az égen hajt.

 • Valós idejű dokumentum-együttműködés

Ha abban az esetben, ha ugyanazt a dokumentumot szeretne dolgozni egy távoli helyen lévő barátjával együtt, az új Hotmail lehetővé teszi, hogy mindezt nagyon kényelmesen tegye. Az ég meghajtó menti az összes fontos dokumentumot, és csak meg kell nyitnia, hogy távolról szerkeszthesse őket.

 • Gyors szerkesztés és visszaállítás

Abban az esetben ön csak akar -hoz küld egy dokumentum -hoz egy barát amit szükséges -hoz lenni szerkesztett, a hotmail logika akarat feltétlenül enged ön csinál amit igazi könnyen.Az egész folyamat meglehetősen időigényes egyébként. A minden új Hotmail funkció átmásol egy dokumentumot a Windows live SkyDrive-on, így egyáltalán nem kell letöltenie semmilyen mellékletet. Azonnal elkezdheti szerkeszteni a dolgokat, ha rájuk kattint az interneten.

 • Nagy méretű fájl küldése

A sky drive és a Hotmail integrációja olyan sok kényelmet biztosít az ügyfelek életében, hogy mindenki visszagurul az e-mail szolgáltatáshoz.A SkyDrive több mint 25 GB szabad területet kínál, amely automatikusan kiküszöböli a rövid tárhelyet. Csak töltse le a dokumentumot, amint a linkre kattintott a SkyDrive-on.

 • Nagyméretű kép megtekintése

Van egy fénykép kép választás elhelyezett felé a bal oldali büfé -ban Hotmail számla. Ezt fel lehet használni, hogy összekapcsolják a nagy számú kép az e-mail.Minden kép kap azonnal feltöltötte az oldalsó meghajtót, és kap egy linket, ha valaha is szeretné letölteni őket.

Hotmail belépés Következtetés

Az Hotmail e-mail szolgáltatás funkcióit csak akkor fedezheti fel, ha személyes vagy nyilvános számítógépével belépés a Hotmail-fiókba.A legjobb a legjobb e-mail szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kiszűrje az e-maileket, és megkapja a közösségi média frissítéseket a postaládájába.  Ha abban az esetben, ha azonnal meg szeretné nézni az e-maileket, a gyorsnézet idoben ezt is megteheti.

Ez minden, amit ma meg kellett osztani ezen a iBelepes.com. Tudassa velünk, ha ez az oldal segített a Hotmail belépés és könnyen elérheti az Outlook számla.

Csak abban az esetben, ha szembe kell néznie bármilyen kérdést, miközben a következő említett lépéseket csepp egy megjegyzést, és mi lesz vissza az Ön számára a lehető leghamarabb.

Köszönet és volna egy nagy nap!

Hotmail Belépés FAQ’s

Miért vannak hirdetések a Hotmail weboldalán?

A Microsoft úgy véli, hogy a sajtó fontos szerepet játszik a társadalomban. tartalom különböző emberek a világ teljesíti a célja a reklám, és lehetővé teszi számunkra, hogy ingyenes e-mail szolgáltatást.

Hogyan kezelhetem a Hotmail-fiókba való bejelentkezést?

Bejelentkezhet a Hotmail hivatalos webhelyére, amelyet Outlook-nak is neveznek. Nézze meg a bejelentkezési lehetőséget, és ettől kezdve hozzáférhet az e-mail kliens szolgáltatásaihoz.

Mi a teendő, ha Hotmail bejelentkezési hibával szembesülök?

Ha problémákkal szembesült, miközben bejelentkezik az e-mail fiókba, csak a Hotmail bejelentkezési segítségét kell igénybe vennie, és választ kap minden kérdésére.

Hogyan módosíthatom a Hotmail adatvédelmi beállításait?

A Hotmail adatvédelmi beállításait a Microsoft-fiók beállításainak kezelésével és az adatvédelmi beállítás kiválasztásával módosíthatja.Haladjon a hirdetési beállítások felé, és a szükséges módosításokat el tudja végezhetővé.

Problémáim vannak Outlook.com oldallal?

Mehetsz a Hotmail bejelentkezési segítség szakasz elérhető az Outlook hivatalos honlapján, hogy megszabaduljon az összes bejelentkezési bajok és a fiókkapcsolódó lekérdezések.

Related Pages