Egyszerű Freemail Belépés & Regisztráció | IBelépés

Freemail Logo F1

A Freemail az egyik legnépszerűbb magyar e-mail szolgáltatás, amely meghaladta a 3 millió felhasználót Magyarországon. Az ingyenes e-mailt eredetileg a Soros Alapítvány indította el 1996-ban, majd 1999-ben vásárolta meg a T-online.

Ez egy jól ismert név magyarországkörül, amíg a dob a Gmail, amely megelőzte Freemail miatt hatalmas népszerűsége és a könnyű használat. Azonban a Freemail nem adta fel, és ehelyett azon dolgozott, hogy több értéket adjon a szolgáltatásaiknak a felhasználók számára, hogy kitűnjön a torokvágó versenyben.

Freemail.hu van csendes egyike megy- -hoz elektronikus levél szolgáltatás embereknek köszönhetően egyike egyedülálló jellegét meghatározza melyik beszerez szabad raktározás -ból 10GB -hoz -a használók nélkül akármi felügyelet. Akár további tárhelyet is vásárolhat egy bizonyos, 10 GB-ot meghaladó összegért.

Freemail is kínál egy ingyenes spam szűrő lehetőség, amely segítségével lehet ellenőrizni, és állítsa be az érzékenységet, ha a spam szűrő, mint egy a választás.Ön is kap egy Freemail chat szolgáltatás hasonló a Google Hangouts a Gmailben.

De mielőtt ezt megteheti, be kell jelentkeznie a Freemail-be.

Itt van, hogyan.

Freemail Bejegyzés, Bejelentkezés és Regisztrációs Útmutató

Mielőtt belevetik magukat, hogyan lehet bejelentkezni, és hozzon létre egy fiókot Freemail.hu hadd meséljek néhány funkciók és specialitások. FreeMail könnyen hozzáférhető a mobil és asztali platformok a reszponzív honlapján.Is, mint már korábban említettük, akkor kap ingyenes tárolása 10GB e-maileket, és tovább bővíthető alapján a használat és a költségvetés.

Az egyetlen dolog, Freemail kimaradnak a mobil alkalmazás. Nincs mobil app változata Freemail e-mail szolgáltatás még képest más versenytársak a piacon, mint a Gmail és a Hotmail.Bármennyire, -uk időszerű website -on Freemail.hu csinál a munka szép jól -val -uk könnyű -hoz belépés és fogékony UI és tervez.

Megpróbáltam tartani ezt az útmutatót egyszerű és lényegre.Ezért vannak a linkeket a mi egyéni útmutatók Freemail létrehozni egy fiókot. Jelentkezzen be és törölje a fiókot.

Freemail Belépés útmutató

Ha bármilyen problémával szembesül, miközben bejelentkezik a meglévő Freemail fiókjába, akkor ez az a szakasz, amelyet meg szeretne vizsgálni. Ez a Freemail Belépés útmutató segítségével percek alatt hozzáférhet fiókjához.

Freemail Belépés

A logika folyamat részére ez szabad elektronikus levél szolgáltatás van igazi sok hasonló -hoz Gmail.Meg kell adnia a felhasználónevét, jelszavát és a beírást.Ha a megadott adatok helyesek, akkor hozzáférést kap a fiókjához. Győződjön meg róla, hogy megfelelően adja meg a jelszavát, mivel azok megkülönböztetik a kis- és nagybetűket, és gondoskodnia kell a kis- és nagybetűkről.

Azt is kap egy lehetőséget, hogy jelölje be a böngésző, hogy emlékezzen a jelszót, miközben bejelentkezik, hogy ha egyszer bejelentkezett, akkor nem kell manuálisan adja meg a jelszót minden alkalommal ugyanazon a böngészőben vagy eszközön.

Freemail bejelentkezés útmutató

Itt van egy egyszerű-hoz követ és lépésről lépésre Freemail bejelentkezés Útmutató.Kövesse az adott bemutató, hogy könnyen kap bejegyzést a freemail.hu fiókjában.

Freemail bejelentkezés

A szabad felad szolgáltatás emléktárgy megújít -a UI és szolgáltatás tehát mi lesz beleértve minden a más kérdés szembenéz mellett használók rövid idő kipróbálás -hoz belépés -uk számla előbb vagy utóbb ebben különös vezető.

Freemail regisztráció útmutató

Eddig már használt és felülvizsgált közel 10 különböző e-mail szolgáltatások és találtunk Freemail fiók regisztráció, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb az összes közül.Csak meg kell adnia az adatait, például az első, vezetéknév, és válasszon egy @freemail.hu végződő felhasználónevet, majd adja hozzá a kívánt jelszót. Győződjön meg róla, hogy megfelel az erős jelszóra vonatkozó összes követelménynek a fiók létrehozásához.

Freemail regisztráció

Tekintse meg részletes, részletes Freemail regisztráció útmutatónkat, amely segít önnek az összes olyan kérdésben, amellyel szembesülhet, miközben regisztrál velük egy fiókot.

Freemail törlése útmutató

Ha már nem szeretné, hogy fiókja aktív legyen, és törölni szeretne mindent, beleértve az e-maileket és a személyes adatokat a Freemail szervereken, akkor ez az útmutató ezt fogja tenni.

Freemail törlése

Alapértelmezés szerint, ha 90 egymást követő napon keresztül nem jelentkezik be a freemail fiókjába, akkor a fiók állapota automatikusan inaktívra változik, és az összes e-mail és adat törlődik a kiszolgálóikról. A fiókot azonban újra aktiválhatja a hitelesítő adatokkal való bejelentkezéssel, de az adatokat nem tudja helyreállítani, mivel azok véglegesen törlődtek.

Eltekintve attól, hogy ön is kap egy lehetőséget, hogy törölje a fiókot, és az adatok manuálisan ellátogat a törlés opciót a beállítások részben a profil. Itt van egy részletes útmutató, hogyan kell törölni a freemail számla könnyedén.

Következtetés

Ezek voltak a leggyakrabban feltett kérdések és problémák kapcsolatos freemail olvasóinktól.Remélem, ez az információ segített önnek a mindennapi tevékenységekben ezen a magyar ingyenes e-mail szolgáltatáson. Azonban, ha bármilyen más probléma, különösen, amely nem tudja megoldani a fenti útmutatók, akkor nyugodtan csepp egy megjegyzést alább, vagy egy e-mailt a kapcsolat oldalon van, és megpróbáljuk segíteni a problémák at a lehető leghamarabb.

Addig is tartsa egészséges és maradj boldog.

Related Pages