Freemail Fiók Törlése | Hivatalos Freemail Törölje fiókját most

Freemail Fiok Torlese F1

Freemail Fiók Törlése – Hogyan törölhetem véglegesen a Freemail-fiókomat? Miután úgy döntött, hogy véglegesen törli a freemail e-mail fiókokat, van egy pár lehetőség, hogy segítségével ezt. a számla akarat bemegy aktivál azonnal után ez van töröl. Néha, vannak választások -hoz kap hát a postaláda bent egy idő -ból 90 napok -val ugyanaz username és jelszó. A tartalom nem lesz ott, de az e-mail cím érvényes lesz, hogy ismét használható legyen. Ha 90 napig nem tesz semmilyen műveletet, véglegesen töröljük az e-mailt.

Freemail Fiók Törlése : Hogyan lehet törölni az e-mail fiókot mobilon?

 • A freemail alkalmazás letöltése
 • Válassza ki, hogy kattintson a haza, majd a fiókomban
 • A bal oldali sarok felé kattintson a fiók törlése gombra
 • Adja meg az e-mail jelszót és hitelesítő adatokat
 • A módosítások mentése

Lehetséges az ingyenes levelezési fiókom inaktiválása?

A régi Freemail Fiók Törlése megtartása nem árt, mert bármikor, előzetes értesítés nélkül használhatja.Néha, van információ amit egy nem tud belépés újra jövőben Ha abban az esetben a elektronikus levél van töröl. A fiók inaktiválásával legalább lehetősége van arra, hogy ugyanazt az e-mail azonosítót ismét több célra használja. Használhatja a régi e-mail azonosítót, és alkalmazásokat is letölthet rajta keresztül. Egyetlen e-mail azonosítónak több felhasználója van, mint amennyit el tud képzelni. Még ha nem is osztod meg az emberekkel, hogy kommunikáljunk, használhatja, mint egy lehetőség a regisztráció több számlára.

Hogyan lehet véglegesen Freemail Fiók Törlése anélkül, hogy megbánja?

A jövő egyszerre csodálatos és kiszámíthatatlan. soha nem tudhatod, mi történhet. A régi Freemail fiókot kell menni azonnal, ha vannak csapkod és nem kívánt kibertámadások zajlanak az egész. Ha bármely e-mail azonosító hajlamos a számítógépes bűncselekményekre, megérdemli, hogy azonnal töröljék, minden várakozás nélkül. Nem számít, milyen értékes információkat tartalmaz, még mindig törölni kell, hogy elkerüljék a jövőbeni problémákat.Freemail Fiók Törlése options

 • Kitalálni a fontos részleteket, amelyek kapcsolódnak az e-mail címet, és töltse le mindazt, ami fontos a merevlemezen.
 • Mondja el az összes partnerének az új Freemail címét, és várjon néhány hetet, mielőtt kiszeretné mondani. Amíg és hacsak nem teljesen hagyja abba az e-mailek fogadását a régi e-mail fiókban, ne törölje azt.
 • Menjen egy új e-mail címre, majd mentse el a hitelesítő adatokat nagyon óvatosan. Tartson erős jelszót, és használja a megfelelő betűk és numerikusok kombinációját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs találgatás, hogy fog működni az Freemail.
 • Ne felejtsük el, hogy a segítséget a többtényezős hitelesítés törlése előtt a régi freemail számla.Ne felejtsük el, hogy válassza ki a freemail súgó törlése, ahonnan lehet kapni elegendő iránymutatást, miután dönt, hogy megszabaduljon a régi meglévő Freemail.

Hogyan lehet Freemail Fiók Törlése a számítógépen?

 • Töltse le a freemail alkalmazást, vagy egyszerűen látogasson el a freemail kliens hivatalos honlapjára.
 • Válassza a fiókbeállítási beállítást
 • A freemail fiók törlése beállítás kiválasztása
 • A művelet megerősítése után túl lesz a fiókon.

Nem kell aggódnia a törölt fiók miatt, mert ugyanazokat a hitelesítő adatokat más személyek nem használhatják az Freemail fiókokba való bejelentkezéshez.Senki sem kaphatja meg a törölt Freemail azonosítót személyes használatra.

Következtetés

A freemail fiók törlése nem szünteti meg a kapcsolatot a szolgáltatásokkal. Az automatikus javaslat funkció mindig ugyanarról az e-mail fiókról fog beszélni, amelyet töröltek. Valahogy,egyszer ön eltartás -ra belépés a új elektronikus levél vagy elkezd használ egy friss elektronikus levél id, ez akarat minden kap helyettesít és megújít. 

Magától értetődik, hogy a régi fel nem használt számlák mindig nagy adatvédelmi kockázatot jelentenek. lehet, hogy bejelentkezett valahol használja őket, és abban az esetben, ha elfelejtette kijelentkezni,a fiók végleges törlése segít abban, hogy biztonságban maradjon a biztonsági fenyegetésekkel szemben.

Mindig van értelme törölni az e-mail címet, hogy már nem használja, így nem kell kezelni semmit kapcsolódó hozzá.  Sem a jelszó megváltoztatásától, sem a támadásnak nincs lehetősége.Minden biztonságos, és van, hogy csak kezelni, amit használ jelenleg. 

Megtudhatja, hogy hogyan lehet véglegesen törölni egy freemail fiókot az online oktatóanyagokon keresztül is. A szakértők lépésről-lépésre útmutatója nagyon egyszerűvé teszi, hogy nagyon biztonságos és kellemes módon haladjon át a számlával.

Freemail Fiók Törlése FAQ’s

Nem tudok bejelentkezni az ingyenes postafiókomba, nem tudom, miért?

Probléma lehet az internetkapcsolattal vagy az e-mail kliens kiszolgálójával.Is, ne felejtsük el, hogy nézd meg a beállításokat a hitelesítő adatokat, mert lehet, hogy a bejelentkezés nem.

 • Ellenőrizze, hogy nincsenek-e gépelési hibák
 • Ellenőrizze, hogy a caps lock billentyű aktív-e
 • Nézze meg a jelszó mezőt, és győződjön meg arról, hogy kitöltötte a legújabb jelszót
 • Győződjön meg arról, hogy nem adott meg helytelen e-mail felhasználónevet
 • Cookie-k törlése

Elfelejtettem a freemail fiók hitelesítő adatait. Mi a teendő?

Az e-mail címét automatikusan menti a böngésző, és megtekintheti azt egy pár kattintással a böngésző előzményeket.

Nem tudok bejelentkezni a freemail mobileszközömre?

Megpróbálhat bejelentkezni az e-mail fiókjába, ha az alkalmazás legújabb verziójában tölti ki a megfelelő adatokat. Győződjön meg arról, hogy az alkalmazás frissült, és legalább Android 5-ös vagy újabb verziót használ.

A fiókom zárolva van. Mi a teendő?

Számos oka lehet annak, hogy a fiók zárolva van, és nem tud hozzáférni a fiókhoz.

 • Technikai problémák lehetnek
 • Vessen egy pillantást az állapotszerver hiba a hivatalos oldalon a freemail számla. Ha nincs külön üzenet, a probléma a fiók hitelesítő adataival kapcsolatos.

Related Pages