Egyszerű Hotmail Belépés & Regisztráció | IBelépés

Hotmail F1

Hotmail egy ingyenes e-mail szolgáltatás által bevezetett Sabeer Bhatia és Jack Smith az év 1996. Miután egy évig sikeresen futtatta, 1997 decemberében eladták a Microsoftnak egy óriási 400 millió USD-ért, és bekerült az MSN szolgáltatáscsoportba.

Nehéz meghatározni, hogy melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek, és biztosítja a következetes és biztonságos élményt oly sok Webmail lehetőségek ma elérhető. A Outlook.com, a Hotmail, az Live és az MSN 365 fiókjait Outlook.com.  El lehet képzelni, milyen népszerű és széles körben használt e-mail szolgáltatás alapja, hogy az üzlet, amely kaptak csak elindítása után az e-mail szolgáltatás.

Hotmail később rebranded az Outlook 2012-ben, de még mindig, a felhasználó úgy dönt, hogy e-mail-bővítmények @ hotmail.com. Itt mindent megtalál, amit tudnia kell arról, hogyan hozhat létre, állíthat be és jelentkezhet be új Hotmail-fiókjába.

Hotmail Belépés, Bejelentkezés, Regisztráció és Fióktörlési útmutató

2012-ben Outlook.com váltotta fel a Hotmail-t, továbbfejlesztett felületet és továbbfejlesztett lehetőségeket biztosítva az e-mailek kezeléséhez. A Microsoft, az Outlook létrehozója megkönnyíti az egyik fiókkal rendelkező személy számára, hogy azonos hitelesítő adatokkal hozzon létre egy Outlook-e-mail identitást.

A Hotmail használatának előnyei

  • Rendezett mappa
  • A legjobb spam ellenőrzés
  • Egyszerű keresések
  • A legjobb szakemberek nek
  • Naptár
  • Sharepoint

Az egyetlen hátránya, amit ezen a ponton találhatunk, az az árképzés, amelyet 2020-ban vezettek be a hasonló funkciókért, amelyek ingyenesen elérhetők más e-mail szolgáltatók számára, ahol a Hotmail vagy az Outlook több száz dollárt számít fel.

Annak ellenére, hogy minden előnye és hátránya Hotmail továbbra is népszerű e-mail lehetőség a felhasználók körében, és azt látjuk, a felhasználók iratkozzon fel, és jelentkezzen be a Microsoft outlook fiók minden nap.

Tehát itt van néhány útmutatók, amelyek jól jöhetnek, ha bármilyen problémával szembesül a Hotmail bejelentkezéssel, a bejelentkezéssel, a regisztrációval és a fiók törlésével.

Hotmail Belépés útmutató

Hotmail van egy szabad e- felad szolgáltatás felajánl mellett óriás Mikroszkóp -hoz Internet használók. Az alábbi lépéseket követve bejelentkezhet Hotmail-fiókjába, ha ön a szolgáltatás új felhasználója, és nem tudja pontosan, hogyan működik a Hotmail bejelentkezési folyamat.

Hotmail Belépés

Először látogasson el a Microsoft Outlook bejelentkezési képernyőjére, majd kattintson a Bejelentkezés gombra. Adja meg hitelesítő adatait, és ha a hitelesítő adatai helyesek, akkor automatikusan hozzáférhet az Outlook-fiókhoz. Bármennyire, ha ön szembenéz baj akármi féle Hotmail logika kérdés akkor itt van a lépésről lépésre vezető segíteni neki ön ezzel.

Hotmail Bejelentkezés útmutató

A Hotmail bejelentkezés. Ha rendelkezik Hotmail-fiókkal (Az e-mailek, névjegyek, naptár és egyéb Microsoft-szolgáltatások kezeléséhez be kell jelentkeznie az e-mailek, névjegyek, naptár és egyéb Microsoft-szolgáltatások kezeléséhez. Lássuk, milyen egyszerű, oké?

Hotmail Bejelentkezés

Itt van a Hotmail bejelentkezési útmutatója, amely bemutatja a fiókba való bejelentkezés folyamatát és az esetlegesen felmerülő problémák megoldását.

Hotmail Regisztráció útmutató

Töltse ki a Hotmail-előfizetési folyamatot most, és szerezzen be egy vadonatúj Hotmail-fiókot. Microsoft-fiókként is ismert, amely lehetővé teszi más Microsoft-termékek, például a OneDrive, az Office online, a Bing stb. Új Hotmail-fiók létrehozásakor 5 GB ingyenes online tárhelyet is kap.

Hotmail Regisztráció

Hotmail.com a regisztrációs folyamat néhány perc alatt elvégezhető a Hotmail regisztrációs útmutatóban található utasítással.

Hotmail Törlése útmutató

Ha a cikk nek ezt a részét olvassa, több mint valószínű, hogy megpróbálja törölni hotmail-fiókját, Outlook-, Live- vagy más Microsoft-fiókját. Jó hír, jó helyre értél!

Hotmail Törlése

A Microsoft-fiók megszüntetése azt jelenti, hogy nem tud vele bejelentkezni a használt Microsoft-termékekbe és -szolgáltatásokba. Emellett törli a hozzá társított összes szolgáltatást. Tehát szánjon egy kis időt arra, hogy lezárja a fiókját, hogy elvarrja a szálakat, törölje az előfizetéseket, és győződjön meg róla, hogy nem hagy hátra semmi fontosat, például fájlokat, ajándékkártya pénzt vagy e-maileket.

Az összes márkához kapcsolódó Microsoft-fiók végleges törlésének egyszerű lépéseit ebben a Hotmail-útmutató ismerteti.

Következtetés

Szóval ez minden, amit mostanra megtudtunk. Ha van más kérdés, amellyel szembesül a Hotmail vagy outlook fiókjával, akkor nyugodtan dobjon egy megjegyzést az alábbiakban, és megpróbálom a lehető leghamarabb válaszolni, és segíteni.

Remélem, megtalálta a Hotmail bejelentkezési és regisztrációs útmutató hasznos. Ha igen akkor csinál szabadnak érezni magát osztozik ez -val akárki ki erő kap jótétemény -ból értesít itt. Találkozunk egy másik post. Addig vigyázz magadra és maradj áldott.

Köszönöm!

Related Pages