Gmail Regisztráció | Google-fiók létrehozása

Gmail Regisztracio Logo F1

Gmail Regisztráció – Hogyan kell csinálni gmail regisztráció online? Gmail regisztráció nem feladat a kényelmetlenséget, ha van egy internet-kapcsolat és a digitális szerkentyű kezelni az egészet.  Gmail-regisztráció egyszerűen megköveteli a használatát, hogy földet a fő honlapján, és töltse ki az űrlapot az alapvető részleteket. Gmail van a vezető elektronikus levél szolgáltatás eltartó -val rendkívül böjt szolgáltatás és egy verhetetlen készlet -ból jellegét meghatározza. Könnyedén küldhet és fogadhat e-maileket a számítógépével bárhol a világon. Az Exkluzív Gmail-funkciók használata közben e-mailt küldhet egy személynek, aki egy csoport embernek van.

Gmail Regisztráció | Google-fiók létrehozása

Egyszerűen létrehozhat Gmail-fiókot. Kezdd azzal, hogy létrehozsz egy Google-fiókot, és a gyors regisztrációs folyamat során kiválasztod Gmail-fiókod nevét. Ebben a leckében átnézem, hogyan állíthatja be Google-fiókját a Gmailben, hogyan vehet fel és frissítheti a névjegyeket, és hogyan módosíthatja az e-mail beállításait.

Fiók létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:

 • Ugrás a www.gmail.comGmail Regisztráció Google-fiók létrehozása
 • Kattintson a Fiók létrehozása gombra.
 • Megjelenik a regisztrációs űrlap. Kövesse az utasításokat a szükséges információk megadásával.
 • Ezután adja meg a telefonszámát a fiók ellenőrzéséhez. A Google kétlépéses ellenőrzési eljárást használ az Ön biztonsága érdekében.Gmail regisztrációs folyamatát
 • A Google egy ellenőrző kóddal küldött sms-t. A fiókellenőrzés befejezéséhez adja meg a kódot.
 • Ezt követően látni fog egy űrlapot, ahol kitölthet néhány személyes adatát, például a nevét és a születésnapját.
 • A Google Általános Szerződési Feltételei és Adatvédelmi Szabályzatának elolvasása után nyomja le az Elfogadom gombot.
 • Sikeresen befejezte a Gmail regisztrációs folyamatát.

A Gmail-bejelentkezés hibáinak elhárítása

Mind a Gmail-regisztráció, mind a bejelentkezés időnként problémákat okoz az ügyfelekszámára. Ha Ön az, aki a szolgáltatás kimaradása miatt szenved, ezek a hibaelhárítási lépések segíthetnek.

 • Nem hozható létre gmailfiók

Ha gondosan megadta a részleteket, és elérte a Gmail Regisztráció űrlapjának végét, csak meg kell nyomni a enter opciót, hogy hozzon létre egy teljesen új e-mail azonosítót.  Ha a Gmail regisztrációja során probléma merül fel, ellenőrizze az internetkapcsolat, és azt is, hogy nincsenek piros mezők a regisztrációs űrlapot. Görgessen felfelé és lefelé, hogy ellenőrizze a meglévő problémákat és a regisztrációs űrlapot.

 • Nem lehet bejelentkezni a Google-fiókba

Ha bármilyen ok ból nem tudja kezelni a Gmail-bejelentkezést, tekintse meg a Google Play vagy a Google drive-ot. Ezek lehetnek a Gmail bejelentkezési problémáinak lehetséges okai – 

 1. Elfelejtett jelszó, felhasználónév és e-mail cím 
 2. kétlépcsős ellenőrzés 
 3. valaki más használja az Ön fiókját
 4. nem tud bejelentkezni a harmadik fél szolgáltatásával 
 5. nem tudok bejelentkezni, mert 13 alatt vagyok
 6. nem kapta meg az e-mail-visszaállítási kódot
 • Nem lehet bejelentkezni a Google egyik szolgáltatására sem

Válassza ki azt a problémát, amely ről úgy gondolja, hogy fontos lehet a probléma szempontjából. Előfordulhat, hogy le van tiltva a Google-fiókból, mert a szolgáltatás nem tudja ellenőrizni a fiókhoz hozzáférő személy hitelességét. Előfordulhat, hogy egy általános hibaüzenet jelenik meg, amely érvénytelenítheti a felhasználónevét és a jelszót akkor is, ha helyes adatokat ad meg.

 • Letiltva a Gmailbejelentkezésből

Ha új eszközről vagy helyről rendel be,  ideiglenesen felfüggeszthetjük a fiókjához való hozzáféréstől.Is, Meg kell nézned a részleteket.  bejelentkezéskor mindig hitelesített eszközöket használjon.

 • Elavult alkalmazás

Gmail jel megjelöl vagy jel és lehet egy okoz -ból baj abban az esetben ön használ egy idejétmúlt alkalmazás. Az alkalmazás legújabb verziója segítségével több funkciót élvezhet, és teljes mértékben bejelentkezhet a biztonságba.

A Gmail funkciói & Gmail Regisztráció,  tippek és trükkök

Gmail birtokol egy határtalan szám -ból jellegét meghatározza amit csinál ez a leg–bb nyilvánvaló kedvenc -ból használók. Könnyedén ütemezheti e-mailjeit, és tömegesen küldhet üzeneteket.

A Gmail alkalmazás iOS és Android rendszeren is működik. És a Gmail funkcióit is elérheti egy asztali eszközön éjjel-nappal.

A Google több hasznos funkciót is hozzáadott a Gmail regisztráció megkönnyítéséhez. A 15 th anniversary alkalmából a dajka minden új Gmail-funkció valamerre került.

 • A Google segíthet

Arra az esetre, ha beragadna, és nem tudná, mit mondjak, A Google az Ön nevében mondatokat írhat be. Az e-mail szolgáltatás valószínűleg azt sugallják, hogy szavakat, így össze egy teljes mondatot, hogy van értelme. A funkció még nem érhető el az iPhone-on.

 • Automatikus kijelentkezés

Nézze meg a részleteket lehetőségek et közvetlenül a képernyő alján, és megtudhatja, a legutóbbi Gmail ülésén.  Válassza ki a kijelentkezést, és végül minden eszközről kijelentkezik.

 • Az e-mail elhalasztása későbbi megtekintéshez

Ha folyamatosan kap nagy mennyiségű e-mailt, és nem akarja, hogy égett többé,  csak használja a Gmail szundi funkciót, és figyeljen a kapott e-mailekre később.

 • A Gmail használata kapcsolat nélküli módban

Ha nem rendelkezik megbízható internetkapcsolattal, A Gmail továbbra is képes megvalósíthatóságra az offline módban.  Engedélyezze az offline módot, és internetkapcsolat nélkül is dolgozhat az e-mailjein.

 • E-mail elküldése

Most a kereskedelem a leghasznosabb Gmail lehetőség, amelyet a közelmúltban adtak hozzá. Ha véletlenül rossz címre küldött egy e-mailt, vagy nem megfelelően komponálta, A Gmail lehetőséget ad az e-mail néhány másodpercre való visszaküldésének visszaelküldésére. Már csak 5-30 másodperc, hogy nem a szükséges.

Következtetés

Szóval, ha önnek van túl gyors -hoz ítél akármi elektronikus levél lét jobb mint gmail, ne nézd meg a legújabb funkciókat, amelyek et adtak rá az e-mail szolgáltatást. Ezúttal biztosan jobban fogod imádni.

A Gmail-fióknak más Google-szolgáltatásokat és termékeket kell használnia androidos telefonján, például a YouTube-on vagy a Play Áruházban, ezért ha Android-telefonja van, gmailes fiókkal kell rendelkeznie az összes Android-funkció kihasználása érdekében.

Gmail Regisztráció FAQ’s

Nem tudom kezelni a Gmail bejelentkezést mert feltörték a fiókomat

Van egy Gmail jel segítségével, hogy segítse az ügyfeleket kivételes körülmények között. Mi lesz irányadó Önnek a lehető legjobb lépéseket az e-mail hasznosítás.

Miért nem kapok e-mailt a feladótól?

Le kell tiltania a feladót, vagy internetkapcsolattal kell rendelkeznie.

Hogyan lehet megváltoztatni a Gmail bejelentkezési jelszót?

A Gmail-fiók jelszavát ismét létrehozhatja, ha továbblép a beállításokra - Számla  - módosíthatja a fiókbeállításokat és a jelszót.  Válassza ki a legerősebb kombinációja betűk és az ábécé, hogy senki sem tudja kitalálni a megbízólevelét.

Mi a teendő, ha másik Gmail-fiókba szeretnék bejelentkezni?

Az e-mail profilszakaszában található Fiók hozzáadása lehetőség kiválasztásával átválthat egy új Gmail-fiókra.

Lehetséges a törölt üzenetek helyreállítása?

Igen, ez teljesen lehetséges, hogy megkapja, amit törölt segítségével Gmail súgóközpont.30 napon belül meg kell tennie a műveletet.

Hogyan győződhat meg arról, hogy a Gmail-fiókom szinkronizálva van a telefonnal?

A telefon visszaküldése a Google Partner típussal lett visszaküldve, így minden alkalommal értesítést kap, amikor e-mail érkezik a fiókjába

Hogyan tudok új Gmail-fiókot csinálni?

Gmail-fiók létrehozása

 • Ugrás a Google-fiók létrehozásának oldalára.
 • A fiók beállításhoz kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket.
 • A létrehozott fiókkal jelentkezzen be a Gmailbe.

Related Pages