Gmail Fiók Törlése – Hivatalos Google-fiók súgója

by Kevin | Last Updated :  május 11, 2021

Gmail Fiók Törlése : Hogyan lehet véglegesen törölni a Gmail-fiókomat? Ön teljesen a megfelelő oldalon, ha keres, hogyan kell törölni a Gmail-fiókot a mobil az interneten keresztül.  A teljes folyamat törlése Gmail nagyon egyszerű, és előírja, hogy egy pár egyszerű lépésben. A régi fiók megszűnik létezni, és senki más nem tudja használni onnantól kezdve.Mehetsz a gmailes súgó törlése, hogy tudja, a pontos lépéseket, és mindenféle technikai segítséget. Meg kell jegyezni, hogy a Gmail-fiók a továbbiakban nem lesz elérhető az e-mailek fogadására és az adatok mentésére. A fiókkorábbi adatai nem fognak létezni.

Tartalmát

A Gmail fiók törlése véget vet az összes Google-szolgáltatásnak?

Jól, ez egyáltalán nem ez a helyzet, mert a Gmail fiók törlése egy külön szolgáltatás a Google-tól, és nem kombinálható más alkalmazással. Például, továbbra is használhatja Google-fiókszolgáltatásait, A Google lejátssza a Google Drive-ot és más alkalmazásokat az alternatív e-mail-cím használatával a bejelentkezéshez.Is, tudnia kell, mi a különbség az inaktivált Gmail-fiók és a törölt Gmail-e-mail között.

Lépésről lépésre útmutató Gmail fiók törlése –

A Google-fiók segít abban, hogy ha a Gmailt a munkahelyén, iskoláján vagy más csoportján keresztül használja, a Google-fiók rendszergazdája az egyetlen, aki törölheti azt. Nincs specifikáció arról, hogy a Google milyen időbe telik a Gmail törléséhez. Mindig van esély a gyógyulásra Ha abban az esetben, ha azonnal döntesz, hogy ne töröld az e-mail címedet.

Ha szeretné törölni a Google-fiók egészét, és nem csak gmail fiók,  vannak lépések, hogy az is.

Hogyan lehet véglegesen törölni egy Google-fiókot?

Következtetés

Meg kell jegyezni, hogy bármilyen számlák már feliratkozott segítségével a Gmail továbbra is létezik, és ez nem lesz hatással rájuk.Győződjön meg róla, hogy vett egy biztonsági másolatot mindent, és arról is tájékoztatta a kapcsolatokat, hogy már nem küld, hogy az e-maileket ugyanazon a számlán. A helyreállítás után nem kap e-mailt a törölt Gmail-fiókban. Továbbá, nincs olyan megállapodás, hogy átirányítsa a kapott e-maileket a Gmail-fiókban egy másik e-mailbe.A fiókról és a törölt Gmail-azonosítóról szóban tájékoztatnia kell a névjegyeket. 

Számos oka lehet annak, hogy bárki törölni szeretné a Gmail-fiókot. Kínos felhasználónév, feltört elektronikus levél számla és nem kívánt elektronikus levél lehet között némely valódi okok részére állandóan törlés egy Gmail számla. A legjobb rész körülbelül a egész folyamat van amit minden csendes biztosít és van egy kiegészít töröl Gmail segít választás -ból Szakértő.

Gmail fiók törlése FAQ’s

Mit jelent valójában a Google-fiók törlése?

A Google-fiók törlése azt jelenti, hogy véget vet az összes Google-szolgáltatásnak, beleértve a Google-fényképeket a Google meghajtóról a Google naptárra és még sok másra.A továbbiakban nem kell használnia a szolgáltatásokat és az alkalmazásokat. Is, a Google Play szolgáltatás leáll. Ha a Google Chrome a böngészőben,a szolgáltatások nyújtását is leállítja, és a könyvjelzőket és egyéb információkat véglegesen eltávolítjuk.

Mi történik valójában, ha törli a Gmail szolgáltatást?

 • Eltávolítja az e-mail és e-mail beállítást
 • Nem használhatja gmail címét e-mailek küldéséhez és fogadásához.
 • A jövőben senki sem használhatja az ön e-mail címét.
 • A Google-fiók továbbra is létezni fog

Hogyan lehet törölni a Gmail fiókot véglegesen Android telefon?

 • Töltse le az összes adatot, mielőtt eldöntené a Gmail-fiók törlését.
 • A Gmail alkalmazás elindítása Android, iPhone vagy iPad készüléken
 • Írja be a képernyő jobb sarkát, ahol a Google-fiók kezelése lehetőség létezik
 • Válassza ki az adatok és a személyre szabás lehetőséget
 • Szolgáltatás törlése beállítás kiválasztása
 • Lehet, hogy újra be kell jelentkeznie
 • Törlés kijelölése
 • Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket, és véglegesen törölheti a Gmail-fiókot

Hogyan lehet törölni a Gmail fiókot véglegesen jelszó nélkül?

Nagyon sajnáljuk, hogy elmondjam, hogy nincs kiút a Gmail-fiók törlésére, ha minden esetben nincs meg a jelszava. Ez csak akkor, ha megadja az összes hitelesítő adatokat, és emlékszem az alternatív e-mail id lehetséges, hogy túljutni a Gmail szolgáltatások.

Ha még mindig törölni szeretné Gmail-fiókját, és nem emlékszik a jelszóra, itt vannak a lépéseket a jelszó-helyreállítás-

 • Egy másik Gmail-fiók segítségével visszaállíthatja a jelszót.
 • A jelszó és a Gmail-fiókba való bejelentkezés visszaállítása
 • Hagyja abba a szolgáltatások használatát a Gmail-fiók végleges törlésére vonatkozó lépések követésével.

Tags: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

We are glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that comments are moderated according to our comment policy.