Facebook Regisztráció | Új fiók Regisztrációja a Facebookra

Uj Fiok Regisztracioja A Facebookra F1

Facebook Regisztráció – Hogyan hozzunk létre egy fiókot a Facebook-on? Facebook regisztráció online. Az egyre növekvő szociális média számla Facebook csak néhány percet vesz igénybe, hogy neked regisztrált. Facebook regisztráció a legegyszerűbb módja annak, hogy kapcsolatba barátaival globális szinten. Képeket tölthet fel, chat, és nem sokkal több a szociális média honlapján, hogy van egy nagy elérni és a felhasználói bizalom.

Látogasson el a Facebook fő kezdőlapjára, ahol fiókot építhet, ha még nem rendelkezik ilyen fiókkal. Személyes vagy üzleti fiókot is építhet, de mindkettőt egyszerre nem. Álld be a fiókod üzleti fiókként, ha csak a Facebookot használod a vállalkozásodhoz, de ne feledje, hogy az üzleti fiókok kevesebb funkcióval és lehetőséggel rendelkeznek, mint a személyes fiókok.Facebook Regisztráció

Facebook Regisztráció útmutató lépésről lépésre

 • Menj a facebook.com okostelefonon vagy asztali számítógépen, és töltse ki a nagy űrlapot, amely azt mondja: “Nyisd meg a fiókot, ez ingyenes, és mindig is lesz.” Kezdje el beírni az adatait. Név, vezetéknév, e-mail cím vagy mobiltelefonszám, e-mail vagy telefonszám újraírása, jelszó, születési dátum és nem mind kötelező mezők. Ezután nyomja meg a gombot, hogy építsenek egy fiókot.Facebook Regisztráció new account
 • Indítsa el a Facebook honlap ellátogat a honlap letöltésére a Facebook alkalmazás.  Meg kell jegyezni, hogy a felhasználó nem lehet 13 év alatti menni Facebook számla iratkozzon fel.
 • Az alapvető részleteket a Facebook honlapján kell megadnia, hogy facebook fiókot hozzon létre. Használhatja a becenevét, valamint e-mail címét és jelszavát, hogy töltse ki a Facebook regisztráció űrlapot.
 • Nyomja meg a Facebook feliratkozás opciót, ha elkészült az e-mail. Másodszor, mehetsz a Facebook feliratkozási segítséget, ha bármilyen probléma merül fel a regisztráció során.
 • Indítsa el az ellenőrző e-mailt. Néha, az e-mail fogadása néhány percet vesz igénybe. Ez segít a fiók aktiválásában.
 • Miután sikeresen létrehozott egy Facebook-fiókot, a következő lépés marad a profilkép beállításához. választhatsz egy meglévő képet a galériádban, vagy rákattinthatsz egy friss képre, amelyet Facebook-profilfotóként állíthatsz be. A profilkép megkönnyíti az emberek számára a keresésés az Ön azonosítását.
 • A következő legjobb lépés az, hogy barátokat ad hozzá a Facebook-on. A kapcsolata alapján a barátokkal és a családdal együtt fognak érdeklődni. Ha a barátaid és a családod a Facebookot használják,  ön képes lesz arra, hogy látni őket, és küldjön kéréseket is.
 • Meghívót kell küldened valakinek, akit fel szeretnél venni a Facebook-ismerőseid listájára. Amint elfogadják a kérését, lesz nekik a chat listán, és képesek lesznek látni a hírcsatorna után.
 • Az adatvédelmi beállítások kezelése nagyon fontos, hogy elkerüld a rossz élményt a Facebook használata közben. Rögtön azután, hogy hozzon létre Facebook számla, tegyen néhány lépést, hogy fenntartsa a magánéletét, hogy a rossz emberek ne fogják meg.

Hogyan kell használni a Facebook regisztráció?

 • Tartalom feltöltése és megosztása

Használhatja a példaértékű szociális média oldal több célra.Az első továbbra is feltölteni és megosztani álláshely. Ön jelenik meg a hozzászólás a barátok és a család, amelyek különböző típusú tartalom, mint a képek, linkeket és videókat.

 • Chit csevegés

Akkor hozzáférés Facebook számla beszélgetni barátaival online. Akkor kap üzeneteket tőlük, miután bejelentkezik a Facebook messenger alkalmazás. Azonnal válaszoljon rájuk.

 • Fényképek feltöltése

Képek megosztása a Facebook-on nagyon izgalmas. Mindig is szeretni a barátok és társait látta a dolgokat, amelyek feltöltötték az Ön által. Is, kíváncsinak éreznéd magad, ha tudnád a reakcióikat.  A megjegyzés rovat és a hasonló gomb segít megismerni a barátok véleményét. Valahogy el kell kerülni kiküldetés megkérdőjelezhető tartalmat, mert ez a végén problémákat okoz mindenki számára.

 • Esemény létrehozása

Nem sokan használják a Facebook események létrehozására. Még mindig, használhatja a funkciót Ha abban az esetben, ha részt vesz egy adott nyilvános esemény, hogy szüksége van egyre több ember, hogy csatlakozzanak. Meg kell említened az esemény dátumát és alapvető leírását, hogy több emberrel kapcsolódj össze a Facebookon.

Következtetés

Fiók létrehozása a Facebook-on csak néhány egyszerű lépést kell követni. képzeld el, több mint 2,5 milliárd ember használja minden hónapban valamilyen vagy más okból. A szociális média honlapján van egy nagy csatlakozni, és korlátlan funkciók, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára, hogy megértsék a dolgok működését.  Módosíthatja a nyelvet a beállítások opcióban, és számos csoportban csatlakozhat, és hozzáférhet a különböző témákkal kapcsolatos viccekhez és információkhoz. A bejelentkezéssel kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra.

Facebook Regisztráció FAQ’s

Kötelező-e a Facebook-profilom zárolása?

Nem,  nincs kényszer, hogy elzárja a Facebook profilját.  de mindig azt javasoljuk, hogy ezt a biztonságosabb és jobb élményt.

Szükséges-e letölteni a Facebook alkalmazást használni egy iPhone?

A Facebook mobil verziót iPhone-on lévő webböngészővel érheti el.  nincs ilyen szükség, hogy töltse le az alkalmazás hozzáférést Facebook számla.

Használhatom a becenevemet a valódi név helyett?

igen, természetesen regisztrálhatja a fiókot a becenevével és más nevével, amelyet személyesen szeretne.

Hogyan érhetek el egy Facebook-fiókot, ha elfelejtettem egy e-mailt?

Ha abban az esetben, ha elfelejtette az e-mail, nyomja meg az elfelejtett e-mail opciót, és akkor képes lesz arra, hogy hozzon létre egy új jelszót.

Hogyan lehet elérni a Facebook-fiókot egy másik eszközről?

A folyamat ugyanaz marad az összes szerkentyű. Látogasson el a Facebook hivatalos honlapján, hogy töltse le az alkalmazást, és adja meg a regisztrációs hitelesítő adatokat, hogy elkezd használ a szociális média oldalon.

Kötelező-e megosztani a telefonszámom a Facebook-fiók létrehozása érdekében?

Teljesen átugorhatja azt a lépést, amely megköveteli a telefonszám megadását. A Facebook egyáltalán nem teszi kötelezővé az Ön személyes adatainak megosztását.

Kötelező-e feltölteni a képemet, hogy feltehessem a Facebookra?

Ha feltöltenél egy képet a tiédről, az megkönnyítené az emberek számára az azonosítást. Valahogy el akarod kerülni, hogy ezt tegyed. véletlenszerűen kiválaszthat egy képet, és megjelenítési képként helyezheti el.

Hogyan törölhetem a születési dátumomat a Facebook-fiókomban?

Elrejtheted a születési dátumodat, de nem törölheted a Facebookról.

Meg lehet változtatni az alapértelmezett nyelvet a Facebookon?

igen, természetesen FB mindenki számára, és kiválaszthatja a saját preferált nyelv kezelésével beállításokat az adatvédelmi szakaszban.

Related Pages