Facebook Törlése | Hivatalos Facbook Törlés / Deaktiválási útmutató

Facebook Torlese Hivatalos Facbook Torles Deaktivalasi Utmutato F1

Facebook törlése : Hogyan tudom véglegesen törölni a Facebook-fiókomat? Döntöttél, hogy véglegesen törli a Facebook? Itt van a lépésről-lépésre útmutató, amely tudatja Önnel, hogy hogyan lehet kikapcsolni facebook számla, és azt is törölni. Több okból is érdemes lehet kivenni a Facebook-fiókot.  Ez lehet, mert néhány nem kívánt tevékenységek zajlanak, vagy azért, mert azt szeretné, hogy fenntartsák a távolságot a szociális média barátok.Nem számít, mi az oka, itt vagyunk egy útmutatót, amely azt mondja: hogyan kell törölni Facebook számla mobil vagy PC véglegesen.

Facbook törlése után – Mi történik a törölt Facebook-fiókkal?

 • Nem fogja tudni használni ugyanazt a Facebook számla evera újra
 • Nem férhetsz hozzá a Facebook Messengerhez
 • Akkor a végén törlése az összes képet, fotót, videót és egyéb információt.
 • Az üzenetek és a beszélgetések másolatai a Facebook-fiók végleges törlése után is léteznek.

Hogyan lehet egyszerűen Facebook Törlése? Fiók inaktiválása vagy törlése

A Facebook-fiók inaktiválása jobb döntés, mint a törlés. A Facebook-fiókod fontos része az életednek. Ott vannak a barátaid,  társak és ismerősök összekötözve.Még akkor is, ha nem kap elég esélyt, hogy látogassa meg az emberek et személyesen, Facebook lehetővé teszi, hogy egy settenkedik kandikál az emberek az életedben.A Facebook-fiók inaktiválása ideiglenes szünetet biztosít. Nem fogja megtudni, ha valaki üzenetet küld Önnek, vagy megpróbál kapcsolatba lépni. Valahogy, miután újraaktiválta a fiókját, ön képes lesz arra, hogy vegye fel a kapcsolatot az azonos emberek ismét. a Facebook-fiók inaktiválásakor egyik információ sem törlődik.

Hogyan lehet véglegesen törölni egy Facebook-fiókot?

A Facebook-fiók törlése csak életképes választás azok számára, akik biztosak abban, hogy soha nem térnek vissza a Facebookra, és nem bánják annak lehetőségét, hogy újra kell kezdeniük, ha meggondolják magukat. Amikor törölöd a Facebook-fiókod, örökre eltűnik. A törlési folyamat körülbelül egy hónapot vesz igénybe a Facebook szerint, de “bizonyos részletek legfeljebb 90 napig maradhatnak biztonsági másolatokban és naplókban.”

A fiók törlése előtt másolja az összes fontos információt, mert ez mindenképpen fontos. Meg kell jegyezni, hogy nincs semmi visszakereshető, ha a Facebook számla törlődik. Itt van, mit kell tennie annak érdekében, hogy véglegesen törölje a Facebook számla-Facebook Törlése

 • Koppints a Facebook képernyőjének jobb sarkára, és válaszd ki a beállításokat a rácsból.
 • Válaszd ki a Facebook adatai szakaszt, és válaszd a fiók tulajdonjogát és vezérlését.
 • Válassza ki a deaktiválás és törlés opciót onnan. Fiók törlése kiválasztása
 • Koppintson a Folytatás gombra a fiók törléséhez lehetőséggel, és válassza a Fiók törlése lehetőséget.
 • A Facebook-fiókod megszűnik, hogy akkor és ott létezzen.

Lehetséges a Facebook-fiókom törlésének megszakítása?

Igen, a Facebook lehetővé teszi, hogy 30 napon belül megszakítsd a törlést. Abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy nem törli a Facebook fiókot, miután kiválasztotta a Facebook törlésének lépéseit, még mindig van hatóköre a régi fiók visszahozására.Facebook Törlése app

A Facebook nagyjából 90 napot vesz igénybe a fiókodba feltöltött bejegyzések törléséhez. A másolatok és információk legfeljebb 90 napig állnak rendelkezésre.Itt vannak a törlés megszakításának lépései –

 • A törlés megkötésétől számított 30 napon belül jelentkezz be a Facebook-fiókodba.
 • Válassza a Törlés megszakítása lehetőséget a képernyőn

Hogyan lehet törölni a Facebook fiókot jelszó nélkül?

Nagyon sajnáljuk, hogy közöljük, hogy a Facebook jelszó nélküli törlése nem lehetséges. Azonban kezdeményezheti a jelszó-helyreállítási lépéseket, majd kövesse a hogyan lehet törölni a Facebook oldal útmutató említett közvetlenül ezen az oldalon.

Hogyan lehet inaktiválni a Facebook-fiókomat?

A Facebook-fiók inaktiválása sokkal jobb megoldás, mint véglegesen kikell őket bézni. Legalább tudod választ -hoz kap ez hát még egyszer ha abban az esetben ön hoz megjelöl -a törődik -hoz folytatódik beszélgetés -val ugyanaz emberek és kapcsolatok. Annak érdekében, hogy inaktiválja a Facebook számla, itt vannak a lépések, hogy –

 • Válaszd ki a Facebook rács felé található a jobb felső sarokban a képernyő.
 • Koppintás beállításai
 • Görgess le az alja felé, és válaszd ki a fiók tulajdonjogát és vezérlését közvetlenül a Facebook-adatok alatt.
 • deaktiválás és törlés kiválasztása
 • A fiók inaktiválása és a fiók inaktiválásának folytatása

Következtetés

Nem minden platform képes ilyen fantasztikus kommunikációs és marketing eredményeket. Facebook egy márkanév minden fontos jellemzője, hogy az új generáció igényel.  Ez nem csak a tökéletes szociális média honlapján beszélgetni, hanem a felkelés vállalkozások számára.Hozz létre Facebook-profilt, szabd személyre az oldalakat, és csatlakozz csoportokhoz, hogy szélesebb közönségeket érj el.Használd a Facebookot különböző célokra, és minden nap többet tudsz meg róla.

Facebook Törlése FAQ’s

 hogyan lehet törölni a Facebook oldalon?

 • Érintse meg a rács található a jobb sarokban a Facebook képernyőn
 • További lehetőség kiválasztása
 • Beállítások szerkesztése - általános
 • Az Oldal eltávolítása beállítás, és a törlés kiválasztása
 • Koppintson a törlési lapra

Meg kell jegyezni, hogy az oldal csak 14 napig törlődik véglegesen.

Mi történik, ha a Facebook-fiókom inaktívvá válik?

 • Senki sem fogja látni a profilodat 
 • A régi korábbi információk állnak rendelkezésre a barátok.
 • A csoport adminisztrátora láthatja a korábban közzétett bejegyzéseket és megjegyzéseket.

Ne feledje, hogy abban az esetben, ha úgy dönt, hogy kikapcsolja a Facebook számla,a hírnök továbbra is aktív marad a csevegés céljából.Egy másik szó, folytathatja a csevegést barátaival, és a Facebook profilképe továbbra is látható lesz a Facebook csevegő alkalmazásban.

Hogyan aktiválhatom újra a Facebook-fiókomat?

A Facebook-fiók aktiválása nagyon egyszerű. Ön ca csak jelentkezzen be a Facebook segítségével a fiók adatait ismét, és akkor lehetővé kell tenni, hogy használja a szociális média honlapján ugyanaz, mint korábban.

Kell-e pénzt fizetnem a Facebook használatához?

Nem kell pénzt fizetned azért, hogy a Facebookot általános célokra használd. Valahogy, ha megy, hogy használja a marketing és reklám vannak kis díjakat kell fizetni.

Hogyan jelentse azt, hogy a Facebookot a napi kommunikációhoz használja?

A Facebook használata nagyon egyszerű, mint csak le kell töltenie az alkalmazást együtt a messenger, és elkezd használ ez után létre egy fiókot. Nincs más szociális média weboldal, amely ennyire felhasználóbarát és kényelmes

Related Pages