Egyszerű Citromail Belépés & Regisztráció | IBelépés

Citromail Belepes F1

A Citromail a legnépszerűbb ingyenes e-mail szolgáltatás Magyarországon, több mint 2 millió regisztrált felhasználóval a 2004-es indulásóta. Népszerűsége azonban fokozatosan csökkent más globális ingyenes e-mail szolgáltatók, például a Gmail, az Outlook, a Yahoo és a Hotmail növekedésével. Annak ellenére, hogy biztosított számunkra teljesen biztonságos és sok ingyenes szolgáltatások még hiányzott szempontjából további funkciókat, amelyeket ezek a hatalmas e-mail szolgáltatók a világ minden tájáról.

A citromail 2 gigabájt tárhelyet kínál a levelek tárolásához. Ez lehetővé teszi a POP3-letöltések és az IMAP-hozzáférés, valamint az 1 GB e-mailek küldését. A vírusszűrés és a levélszemétszűrés kiegészíti az e-mailek használatát. Szintén rendelkezésre állnak olyan fontos funkciók, mint az aláírás, autoválasz / előre, vagy csak kezelése a mappákat csinál.

A Citromail mobilalkalmazás 2011. november 24-től az Apple App Store és a Google Play Store alkalmazásboltokban is elérhető.

Citromail Belépés, Bejelentkezés, Regisztráció és fiók törlése útmutató

Még akkor is, ha vannak nagyobb és népszerűbb e-mail szolgáltatók odakinn van egy jó néhány ember, aki még mindig aktívan használja Citromail napi rendszerességgel.

Tehát ez oldal van felszentelt -hoz mindazok ki van érdekelt -ban Citromail szolgáltatás vagy ki van már használ ez és szükség némely műszaki támogat -hoz határozat akármi kérdés ők erő szembenéz rövid idő használ ez csodálatos elektronikus levél szolgáltatás hívott Citromail.hu szabad elektronikus levél szolgáltatás.

Ha Ön olyan személy, aki számos problémával néz szembe, mint például a Citromail bejelentkezés, a regisztráció és a fiók törlése a Citromail-lel való kommunikáció során, akkor segítünk megoldani ezeket a problémákat itt az Ön számára.

Citromail SMTP, POP3 és IMAP-adatok

A fiók vezérléséhez külső levelezőprogramok POP és IMAP segítségével vezérelheti a:

  • Citromail POP3: pop3.citromail.hu | Port: 110/995 (encrypted)
  • Citromail IMAP: imap.citromail.hu | Port: 143/993 (encrypted)

Citromail Belépés útmutató

A Citromailbe való bejelentkezés meglehetősen egyszerű és egyszerű. Könnyedén bejelentkezhet mobilján keresztül az android és ios verziókon, valamint az asztalon.

Citromail Belepes 291x300

Vannak azonban olyan ritka esetek, amikor olyan problémával találkozhat, amely megakadályozhatja, hogy a Citromail-fiókjához könnyen hozzáférjen. Tehát itt van egy részletes útmutató, hogyan lehet szerezni Citromail Belépés.

Citromail Bejelentkezés útmutató

Az alább említett linkre kattintva könnyedén hozzáférhet fiókjához, és bejelentkezhet a Citromail által kínált összes funkcióhoz és e-mailezési szolgáltatáshoz. Ha problémákkal szembesül a jelszavával kapcsolatban, akkor próbálja meg újra helyesen beírni a jelszót, vagy próbálja meg visszaírni a jelszót a regisztrált e-mail azonosítójával.

Citromail Bejelentkezes

Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor kövesse ezt a lépésről lépésre Citromail Bejelentkezés útmutatót, hogy megoldja azokat a problémákat, amelyekkel a bejelentkezési oldalon szembesülhet.

Citromail Regisztráció útmutató

A fent említett két rész segít a citromail-i már létrehozott fiók elérésében. Ha azonban még nincs fiókja, és problémákkal szembesül, miközben citromail fiókot regisztrál, akkor ez az a rész, amely segít.

Citromail Regisztracio 300x234

A Citromail Regisztráció oldal meglehetősen informatív és könnyen követhető a fiók megszerzésében, de vannak olyan esetek, amikor problémákkal szembesülhet, miközben feliratkozik egy számlára a citromail-en.

Tehát itt van a Citromail regisztráció részletes útmutatója, amelyet el kell olvasnia, hogy perceken belül létrehozzon egy fiókot a Citromail honlapján, és kezdje el használni az e-mail szolgáltatást ingyen.

Citromail törlése útmutató

Most, ha elégedetlen az ingyenes e-mail szolgáltatás által nyújtott Citromail vagy valamilyen személyes okok miatt csak azt, hogy törölje az összes adatot, és zárja be a fiókot örökre, akkor itt van egy gyorsan érthető és végrehajtja útmutató Citromail törlése számla percek alatt.

Citromail Torlese

Ez valójában egy nagyon egyszerű folyamat bevonásával, hogy megtalálja a beállításokat, és a “törölje fiókját” opciót a vezérlőpulton az e-mail szolgáltatás. Itt van a részletes lépésről lépésre útmutató törölni Citromail számla online.

Következtetés

Tehát ez minden, amit az Ön számára a problémák segítünk megoldani a Citromail számla. Ha bármilyen más problémával kell szembenéznie, és segítségünkre van szüksége, használja az alábbi megjegyzés részt, és tudassa velünk a problémát, és megpróbáljuk a lehető leghamarabb elhárítani. Hamarosan találkozunk az új poszton. Addig tartsa biztonságban és egészségesen.

Köszönöm!

Related Pages