Citromail Törlése | Citromail Fiók Törlése Most – iBelepes.com

Citromail Torlese 1 F1

Citromail Törlése : Hogyan törölhetem véglegesen a citromail-fiókomat? Annak ellenére, hogy verhetetlen e-mail szolgáltatást nyújt, lehetnéhány ok, ami arra kényszerítheti, hogy törölje az e-mail fiókokat véglegesen.Tehát, ha nem igényel ugyanazt az e-mail szolgáltatást, hogy létezik többé,mi segítene, hogy tudja, hogyan kell törölni citromail számla egy lépésről-lépésre útmutató.

Csakúgy, mint a biztonságos e-mail regisztrációs folyamat, vannak lehetőség, hogy törölje az e-mail fiókot, ha azt szeretné, hogy dobja el teljesen.A fiók törlése távol tartja Önt az ugyanazon a fiókon kapott e-mailektől. A továbbiakban nem kap értesítést a Citromail e-mailekről, és nem lesz felelős a jelszó megváltoztatásáért és a fiók kezeléséért, hogy védve legyen.

Hogyan lehet véglegesen Citromail törlése fiókot?

 • Érvényes felhasználónév és jelszó megadása a Citromail-fiókba való bejelentkezéshez.Citromail törlése fiókot
 • A következő lépésben többet kell keresnie, majd ki kell választania alatta lévő beállításokat.
 • Válassza ki a postaláda törlése lehetőséget, ha már úgy döntött, hogy vessen véget a Citromail e-mail szolgáltatás, és már nem használja azt.
 • Véglegesítse a törlési folyamatot, és adjon meg egy érvényes jelszót, és kattintson az üres dobozra, amely igazolja, hogy nem robot.
 • Válassza a fiók végleges törlése lehetőséget, és automatikusan kijelentkezik a Citromail e-mailből, és az adatok ott törlődnek.

Hogyan lehet törölni egy Citromail fiókot jelszó nélkül? Citromail törlése?

Nincs kiút, hogy azonnal törölje a Citromail számla jelszó nélkül. Az egyetlen módja az, hogy nem használja a teljes 720 nap, és ez lesz inaktív. A teljes tartalom semmissé válik, és az e-mail cím törlődik. A Citromail fiók törlése után automatikusan segít az újraaktiválásban.

Senki sem használhatja ugyanazt az e-mail azonosítót a regisztrációhoz.

Hogyan lehet törölni a Citromail fiókot az Android telefonon?

 • Töltse le a Citromail alkalmazást, és jelentkezzen be hitelesítő adataival.
 • E-mail törlése lehetőség keresése a képernyőn található rácson
 • Akkor véget vet a Citromail-fiók létezésének.

Mi történik az e-mail fiókommal, ha már töröltem?

Ha törölte az e-mail fiókját, akkor a továbbiakban nem fogja tudni használni az e-mailek cseréjére. is, akkor automatikusan kijelentkezett az eszközök, amelyek a hitelesítő adatok at mentett. A fiók megszüntetése bölcs döntés, ha nem tudja kezelni a biztonsági részét. Továbbá, ha bármely e-mail fiók hajlamos a hack és malware támadás,  akkor és ott jobb, ha megszünteti a használatot.

Senki más nem regisztrálhat ugyanazzal a felhasználónévvel a jövőben is.Az adatok megszűnnek, és az e-mail fiók helyreállításának lehetősége is véget ér, ha úgy dönt, hogy véglegesen törli a Citromail fiókot.

 1. E-mail fájlok, naptárak, képek és fényképek mind törlődnek, ha Citromail törlése számla.
 2. Nem fogja tudni használni a szolgáltatásokat, és nem tud bejelentkezni ugyanazzal az e-mail azonosítóval soha többé
 3. továbbra is használhatja a szubjektenciát és a más alkalmazásokból származó tartalmakat.

Utolsó szavak

Ha már nem szeretné használni a Citromail fiók törlése, mert az üzleti céllal volt, vagy nagyon buta felhasználóneve volt, akkor a törlés jó lehetőség. Ahelyett, hogy sok spam e-mailt szórakoztatna, majd felvetné a fiók feltörésének lehetőségét, a fiók megszüntetése az a lépés, amelyet választania kell. A Citromail cím törlése azt jelenti, hogy ezt követően senkitől nem tud e-maileket küldeni és fogadni.Győződjön meg róla, hogy teljesen felülvizsgálja a döntést, mielőtt úgy dönt, hogy hogyan lehet törölni Citromail számla online. Ha bármilyen nehézséget, hogy megértsék a lépéseket, vagy kétségei vannak semmit, mindig van a törlés Citromail Súgó lehetőség, valamint az online YouTube oktatóanyagok, amelyek nagyon jól irányítják a felhasználókat.

Citromail Törlése FAQs

Mi a teendő, ha feltörték a Citromail-fiókomat?

Vállalja a biztonsági ellenőrzést, ha úgy gondolja, hogy a Citromail fiókot feltörték. A következő lépésekkel csökkentheti a fiókjában okozott károkat.

 • A jelszavak online mentésének elkerülése
 • Ne nyisson meg üzeneteket a spam e-mailekés ismeretlen feladó
 • A prémium e-mail szolgáltatások kifizetéséhez csak engedélyezett fizetési módokat használjon.
 • A Citromail súgó törlése

Hogyan lehet törölni egy Citromail fiókot egy alkalmazásban?

Látogasson el a citromail hivatalos honlapjára, vagy töltse le az alkalmazást, és válassza a fiók törlését.
Válassza ki az állandó törlési lehetőségeket, és akkor képes lesz arra, hogy törölje a Citromail fiókot, akkor és ott

Használhatom a Citromail fiókot, miután töröltem a PC böngészőben?

A fiók törlése azt jelenti, hogy mindenhonnan törölték, ahol használta. sajnos, akkor nem lesz képes használni a szolgáltatásokat bármilyen szerkentyű, ha a számla meghatározása lépéseket választottak ki.

Mi történik a mellékletekkel, ha törlöm a Citromail-fiókomat?

Az e-mail fiók tárolt üzenetei továbbra is jelen vannak.Nem kell további lépéseket tennie ahhoz, hogy hozzáférjen hozzájuk.

Nekem van felfogó sok löncshús elektronikus levél, mi -hoz csinál?

Az összes spam e-mailt, hogy már kapott, és véglegesen törölni 30 nap után. Nem kell aggódnia semmilyen kibertámadás miatt, amíg nem nyitjuk meg az ismeretlen e-mailt egy gyanús feladótól.

Hogyan állíthatom be az automatikus továbbtovábbítást?

Kétséges, hogy képes lesz-e fogadni a továbbított e-maileket a törölt fiókból, vagy sem.Mégis, elérheti a citromail-fiók beállításait, és választhatja az e-mailek opció továbbítását.

Törölhetünk egy Citromail-fiókot adatvesztés nélkül?

Ahhoz, hogy nagyon egyszerű szavakkal, akkor azonnal megszünteti az adatokat, ha a számla már törölték. Valahogy, mint egy értelmes lépés, akkor megteszi a biztonsági másolatot az összes információt, hogy mentett annak érdekében, hogy biztonságosan törli a Citromail számla.

Related Pages