Visszatr a Nicsak, ki vagyok?, jn a szuperdnt a TV2-re

by Kevin | Last Updated: April 17, 2020

Szigor biztonsgi s egszsgvdelmi intzkedsek kztt zajlik majd a TV2 maszkos msornak felvtele, amit a nzk prilis 26-n lthatnak a TV2-n.

Szmos nzi levl s komment rkezett az elmlt hrom htben, ezrt a TV2 vezetsge gy dnttt, hogy egy ads erejig visszatr a msor, s a Szuperdnt keretben vgre kiderl, kiket rejt az a hat maszk, akik a Nicsak, ki vagyok? – a rejtlyek sznpada adsaibl tovbbjutottak – ll a TV2 kzlemnyben.

Az Octopuszi, a Panda maci, a Virg, a Bika, a Gsa s az Angyal szemlye egyelre mindenki eltt rejtly maradt, s egy orszg vrja, hogy kiderljn, kik azok a hressgek, akik jabb produkcikkal trnek vissza a TV2 kpernyjre. A kt sztrcsapat is izgatottan kszl a Szuperdnt felvtelre, hiszen ott dl el, melyik tri nyeri meg a versenyt. Majka csapattrsaival, Judyval s Hajs Andrssal jelenleg 5:2-re vezet bel Anita, Kajdi Csaba s Ganxsta Zoli ellen. A jv vasrnapi Szuperdnt egsz ads alatt izgalomban tartja majd a tvnzket, ugyanis minden produkci utn lelepleznek egy szereplt.

Nicsak, ki vagyokForrs: TV2 Sajtszoba

A msor felvtele komoly biztonsgi s egszsgvdelmi intzkedsek mellett zajlik a vrushelyzet miatt. A felvtelen cskkentett ltszm stb dolgozik majd, minden szerepln s kzremkdn tesztet vgeznek a felvtel eltt, valamint a teljes stdit, az ltzket s a kiszolgl-helyisgeket egy specilis zonos ferttlent gppel kezelik. Ezen fell minden lellsban ktelez lesz a ferttlents. A teljes stb szmra ktelez lesz a folyamatos kzferttlents s a maszkok viselse.

Nicsak, ki vagyok? – Szuperdnt prilis 26-n 18:50-tl a TV2-n.