Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek – online előadás

by Kevin | Last Updated: April 19, 2020

A február végén, március első felében látott tőzsdei árfolyamzuhanás még a tapasztaltabb kereskedőket is meglepte, a kevésbé tapasztaltakat pedig egyenesen sokkolhatta. Ugyanakkor bizonyos időközönként ilyen árfolyamesés elő szokott fordulni a tőzsdéken, óriási félelmeket generálva. De az ilyen alkalmak lehetőséget is teremtenek az építkezéshez!

Azóta kicsit megnyugodtak a kedélyek, és jelentősebb emelkedést látni a nemzetközi tőzsdéken, hivatalból is nagyon optimista a Wall Street, köszönhetően az óriási jegybanki pénznyomdáknak is. Természetesen most nagyon sok forgatókönyvet, elemzést lehet olvasni arról, hogy lesz még rosszabb is vagy már bent van a mélypont, és a nehezén túl vagyunk.

Egy biztos, hogy a tőzsdei piacokon korlátlan lehetőségek várnak rád, teljes szabadságot élvezel, azt és úgy csinálsz, amit és ahogyan csak jólesik, bizonyos keretek között. Ez a nagy szabadság a tőzsdén még akár eredményre is vezethetne, ha prognosztizálható lenne a jövő, de nem az.

A piaci szereplők viselkedésének vizsgálatából (technikai elemzés) úgy tudsz előnyt kovácsolni, hogy kitartóan azonos módszereket használsz. Ezeket kereskedési stratégiáknak hívják. A stratégiák nem a legfontosabb elemei a kereskedési sikernek, de akinek nincs kereskedési stratégiája, az biztosan nem lesz hosszú távon eredményes.

További információ és jelentkezés az online előadásra

A legtöbben a kereskedési stratégia legfontosabb részének a beszállást gondolják, vagyis azt, hogy hol vesznek. A pénzt azonban a kiszállással keressük, így a kiszállás vagy a veszteségvágás témaköre mind nagyobb jelentőséggel bírnak, mint az, hogy mikor lépsz a piacra. Soron következő online webináriumunkon megismered a stratégiaépítés témakörét, néhány olyan módszert, amivel kiaknázhatóak a rövid távú árfolyamkilengések, valamint azokat a szempontokat, amiről hosszabb távú befektetés esetén is fontos tudnod.  

Tematika

  • Miért kell a kereskedési stratégia?
  • A tőzsdei siker másolása nem a stratégia másolása
  • Stratégia alkotóelemei
  • Milyen stratégia kellhet rövid, illetve hosszabb távra?

További információ és jelentkezés az online előadásra

Időpont: 2020. április 21. 18:00-19:00

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A webináriumon egyszerre 100 fő tud bent lenni a virtuális teremben, így érdemes már az előadás előtt 10-15 perccel belépni, hogy biztosan legyen hely. (Az elmúlt hetekben többszörös túljelentkezés van a Portfolio Trader előadásaira.) 

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja. 

Címlapkép forrása: Getty Images