Tom Brady bezrt parkban edzett, haza kellett kldeni

by Kevin | Last Updated: April 21, 2020

El kellett zavarni Tom Bradyt egy Tampa Bayben tallhat kzparkbl, ahol egyedl prblt edzeni, mert a parkot hatsgilag bezrtk a koronavrus-jrvny terjedse miatt.

A Tampa Bay Buccaneers b egy hnappal ezeltt igazolta le minden idk legsikeresebb NFL-jtkost, aki egy percet sem akar pihenni. 42 ves s hatszoros bajnok, de gy nz ki, mg nem lakott jl, s minden centjt szeretn megszolglni a ktves, 50 milli dollros szerzdsnek.

Brady egy parkban szeretett volna egyedl edzeni, ezek azonban zrva vannak a koronavrus-jrvny terjedse miatt. Tampa Bay polgrmestere, Jane Castor szmolt be arrl az esetrl, hogy a vros egyik alkalmazottja egy frfi ltott futni s kondizni az egyik parkban, majd amikor megkzeltette, akkor ismerte fel, hogy a Buccaneers j irnytja az. Termszetesen a trvnyek r is vonatkoznak, Brady pedig eleget tett a krsnek, s hazament.

Floridban jelenleg kijrsi korltozsok vannak rvnyben, de rekrecis tevkenysget lehet folytatni, amennyiben az illet egyedl teszi, vagy betartja a kell tvolsgot msoktl. Brady viszont egy bezrt parkot tallt magnak.