Tizenkt v utn kerlt el egy csaldi nyaralson eltnt macska

Tizenkt v utn kerlt el egy csaldi nyaralson eltnt macska

Spread the love


A trikolor bundj Georgie a Skt-felfld hatrn lv Loch Lomondnl vakcizott gazdival 2008-ban, m nyoma veszett, amikor a csald hazaindulni kszlt a Greater Manchester megyei Rochdale-be – szmol be rla az MTI a Guardian alapjn.

A gynyr GeorgieForrs: Cat Protection/PA

Daviesk tv tettk a kempinget a macskrt, m vgl Georgie nlkl indultak haza, remlve, hogy a mikrocsippel elltott, hromves llatot megtallja majd valaki. Georgie a tborhely kzelben tlttte az elmlt 12 vet, ahol a kemping szemlyzete s a nyaral turistk etettk, gondoskodtak rla. Miutn a terletet is elrtk a koronavrus-jrvny miatti szigortsok, a tborhely egyik alkalmazottja befogta a macskt, amelynek mikrocsipje elrulta, hogy az llat Rochdale-bl szrmazik.

“Megszakadt a szvnk, amikor Georgie nem jtt velnk haza a Loch Lomond-i nyarals utols napjn. Csodlatos meglepets volt hallani, hogy nemcsak jl van, hanem a jelek szerint remekl rezte magt a kempingezkkel” – idzte fel Amy Davies, a macska gazdja. Davies ugyanakkor elmondta, nem tudjk magukhoz venni Georgie-t, mivel van egy kilencves macskjuk s fl, hogy a kt llat nem jnne ki jl egymssal. Georgie jelenleg a glasgow-i llatrkbefogad kzpontban van, amelynek munkatrsai csendes, nyugodt otthont keresnek neki.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *