Thiem pesszimista a teniszidny folytatsa kapcsn

by Kevin | Last Updated: April 12, 2020

[ad_1]

Dominik Thiem vilgranglista-harmadik teniszez szerint hossz idnek kell eltelnie a koronavrus-jrvnyt kveten a norml htkznapok visszatrsig.

“A teniszezk rengeteget utaznak, s a jtkosok rengeteg orszgbl rkeznek” – fogalmazott egy televzis interjban az idei Australian Openen dnts Thiem.

A 26 ves osztrk teniszez lichtenwrth-i otthonban igyekszik megrizni ernltt, gyakorlatai kztt grkorcsolyzs s alkalmanknt trzs is szerepel. Thiem hozzfzte, a vilgjrvny miatti knyszersznet mindenkinek egyformn nehz.

Dominic Thiem vrja, hogy jra teniszezhessenForrs: AFP/Glyn Kirk

“A legfontosabb most az, hogy az elrsokat mindenki tartsa be, hogy mielbb tllegynk ezen a problmn” – mondta, hozztve, msfl-kt hnap alatt tudn visszanyerni szzszzalkos formjt.
Noha a versenyek jlius 13-ig sznetelnek, Thiem remli, hogy Ausztriban hamarosan jra kinyitnak a teniszplyk.

“A tenisznek megvan az az elnye, hogy nincs szksged fizikai rintkezsre, gy taln kltren hamarosan jra jtszani lehet a fertzs veszlye nlkl” – bizakodott.

A Grand Slam-tornk kzl az Australian Open lezajlott janurban, a Roland Garrost szeptember vgre halasztottk, mg Wimbledont trltk a szervezk. Az v hagyomnyosan utols GS-viadala, a US Open pedig elvileg augusztus 31-n rajtol el.[ad_2]

Source link