rik a botrny a Doom Eternal krl

by Kevin | Last Updated: April 21, 2020

Nem Mick Gordon mixelte a zenei albumt, s bcszhat a sorozattl.

A nagyjbl egy hnapja elrhetv vlt Doom Eternal remek kritikkat kapott, s a jelek szerint zletileg is szmottev siker. Viszont most vratlanul botrny kezdett rni a videojtk krl, miutn a hten elrhetv vlt a gyjti kiadst megvsroltak szmra a zenei albuma, s nincsenek tle eljulva a rajongk.

Doom EternalForrs: id Software / Bethesda

Ez nagy meglepets, hiszen Mick Gordon zeneszerz a Doom Eternalhoz szlltott zeni ugyanolyan kivlak, mint amelyeket a Doom reboothoz ksztett. A 2016-os jtk hivatalos zenei albumt is lltotta ssze nagy sikerrel, a Rip & Tear cm kompozcija azonnal klasszikuss vlt a fanok krben.

Most kiderlt, hogy a Doom Eternal zenjnek albumostott vltozatt nem mixelte, miutn a rajongknak az els meghallgatsa sorn feltnt, hogy valami nincs rendben vele.

A Bethesda vagy az id Software valamilyen oknl fogva elvette Gordontl az albumksztsi munka javt, csak az OST nhny dalt szlltotta le maga a maestro.

Ennek ellenre a soundtrack elrhetv vlst bejelent tweetjben a cg specifikusan Mick Gordon munkjaknt lltja be az albumot, ami ersen flrevezet.

A sajt mixekre konkrt pldaknt a Meathook s a Command and Control ntkat hozta fel, s passzv agresszv mdon elrulta a Twitteren, hogy

nincs eljulva az ismeretlen zensz munkjtl.

Ami ennl is meglepbb, hogy az esetleges jvbeli Doomok zenjt valsznleg nem fogja kszteni, m ennek az okt nem rulta el.

Nem vilgos, hogy mi folyik Mick Gordon s a Bethesda / id Software du kztt, m az utbbi jobban teszi, ha elll valamifle elfogadhat magyarzattal, mg mieltt indulatoss vlnnak a zeneszerzt a szvkbe zrt rajongk.

A jelenlegi tervek szerint a Doom Eternal OST nhny hten bell vlik digitlisan megvsrolhatv, tovbb hallgathatv a npszer zenestreamel szolgltatsokban.

Ha szeretne mg tbb rdekes techhrt olvasni, akkor kvesse az Origo Techbzis Facebook-oldalt, kattintson ide!