Pornval mlatja az idt az nkntes karantnban egy tvsztr

by Kevin | Last Updated: April 17, 2020

Jake Quickenden brit nekes s realitysztr nem szgyenlskdtt, amikor arrl krdeztk, hogy mivel tlti az idejt az nkntes karantnban: kiderlt, hogy ipari mennyisg pornt nz.

Jake Quickenden a FUBAR rdi adsban szmolt be arrl, hogy miknt brja a bezrtsgot. Mint kiderlt, sokakhoz hasonlan is rkapott a filmnzsre, a Netflix vagy a Disney+ helyett azonban a Pornhub oldalt nyitja meg gyakran.

Az nekes s tvsztr bartnje, Sophie Church otthonrl dolgozik, Quickendent azonban ez nemigen zavarja a hobbijban: miutn a lny kivonul a laptopjval a nappaliba, a frfi ltalban mg egy rig az gyban marad a sajt gpvel.

Jake Quickenden a Dancing on Ice promkpnForrs: ITV

Quickendennek egybknt mr az nkntes karantn eltt is hosszabb ideig otthon kellett maradnia egy srls miatt, tavaly decemberben ugyanis a Dancing on Ice(Sztrok a jgen) karcsonyi adsra kszlt, amikor fejre esett, s eltrt a nyaka.

A Dancing on Ice 2018-as szezonjt egybknt megnyerte, eltte a Celeb vagyok, ments ki innen! brit verzijban is lthattuk. 2012-ben, majd 2014-ben a helyi X-Faktor-ban versenyzett nekesknt, jelenleg a Hair angliai turnjn dolgozna, ha nem halasztottk volna el a vilgjrvny miatt.