Nem tartztattk le a szletsnapi bulit tart NFL-irnytt

by Kevin | Last Updated: April 13, 2020

[ad_1]

AZ NFL-ben szerepl Dallas Cowboys irnytja, Dak Prescott komoly bajba kerlhetett volna, ha a rendrsg nem ennyire elnz vele szemben.

A sportol egy olyan szletsnapi bulit szervezett, amelyen harmincan jelentek meg. A koronavrus-jrvny idejn Texasban is szigor szablyokat hoztak. Ott a biztonsgos tvolsgot hat mterben jelltk ki a hatsgok. Knny kitallni, hogy mg Dak Prescottnak sincs akkora hza, ahol 30 ember ezt a tvolsgot egy szletsnapi partin be tudn tartani.

Valaki azonnal rtestette a rendrsget, a hatsgok hamar megjelentek a hzibuliban. Prescott szerencssnek mondhatta magt, mert nem tartztattk le, a bulinak azonban vge szakadt. “Ezek ott gy buliztak, mintha nem lenne vilgjrvny” – idzte az egyik rendrt egy amerikai lap. Vgl csak figyelmeztets trtnt, mindenkit felszltottak arra, hogy tartsa be a 6 mterben elrt biztonsgi tvolsgot.


Br a bulirl fnykpek is kszltek – ezek felkerltek az internetre is – a rendrsg nem ltta bizonytottnak a trvnysrtst. A texasi hatsgok mg elnzbbek az ilyen esetekkel kapcsolatban, de ha a helyzet nem vltozik, akkor kemnyebb eszkzkhz is folyamodhatnak. Ugyanakkor Prescott tagadta, hogy az sszejvetelen harmincan lettek volna. Szerinte tznl tbben nem jelentek meg a buliban s k is figyeltek minden szablyra. Arra azonban nem reaglt, hogy a vendgek mr azzal megsrtettk a szablyokat, hogy elhagytk az otthonukat s megjelentek ebben a buliban.

Forrs.[ad_2]

Source link