nem egy zsk krumpli vagyok

by Kevin | Last Updated: April 13, 2020

Ivan Rakitic, az FC Barcelona horvt labdargja gy kszl, hogy kitlti a jv nyrig szl szerzdst a kataln klubnl, de ha mgis elbb – akr mr idn – szaktanak, az az dntse lesz.

A 32 ves kzpplys a Mundo Deportivo sportlapnak adott nyilatkozatban emlkeztetett arra, hogy nemcsak az elmlt hetekben, hanem kt ve folyamatosan r a sportsajt az id eltti tvozsrl.
n mindig azt mondtam, hogy a Barcelonban jtszani szmomra tkletes helyzet” – kzlte. Hozztette, az egyttesben mr t nagyszer vet tudhat maga mgtt, amelybl szerinte a legutbbiban ment neki a legjobban a jtk. A 2019/20-as idny els rsze viszont nagyon furcsn alakult szmra, kellemetlen s meglep dolgokkal.
Elfordult, hogy olyanok trtntek velem, amikre nem talltam magyarzatot. De elfogadtam, hogy ilyenek is megtrtnhetnek, amiket nem rtek, csak egyszeren el kell fogadjak. Remlem, kitltm a szerzdsem htralv rszt, de most az a legfontosabb, hogy a lehet legjobban fejezzk be ezt az idnyt. Akkor majd mindent tgondolok, s ha mgis megsznik a szerzdsem, az vgs soron az n dntsem lesz” – nyilatkozta a vilgbajnoki ezstrmes labdarg.

Hozzfzte, sem rti, miknt lett kulcsemberbl kiegszt jtkos, s erre azok sem tudtak magyarzattal szolglni, akiknek a vlemnyre kvncsi volt. Kifejtette, elkpzelhetnek tartja, hogy ezt a helyzetet az idzte el, hogy tavaly nyron sem akarta elhagyni a klubot, a vezetknek viszont ms terveik voltak. Br a horvt jtkost kapcsolatba hoztk angol s olasz klubokkal is, Rakitic esetben leggyakrabban volt egyttest, a Sevillt emlegetik, mint kvetkez llomshelyet, miutn nem akarja elhagyni a spanyol lvonalat.
“Nem egy zsk krumpli vagyok, amivel brmit meg lehet tenni. Velem mindenrl lehet beszlni, de a legfontosabb szmomra, hogy olyan helyen legyek, ahol szeretnek s tisztelnek, n pedig a csaldommal egytt jl rzem magam. rlk, ha itt tudok maradni, de ha nem, akkor magam akarok dnteni a sorsomrl, ne ms tegye meg helyettem” – mondta.