Negatv lett a szkesfehrvri focistk koronavrustesztje

by Kevin | Last Updated: April 17, 2020

A labdarg OTP Bank Ligban szerepl MOL Fehrvr FC a hivatalos honlapjn tudatta, hogy a csapat minden jtkosnak negatv lett a koronavrustesztje.

Az NB I-ben szerepl szkesfehrvri csapat focistin a ht els felben koronavrustesztet vgeztek, miutn mindegyik jtkos eredmnye negatv lett, szigor szablyok betartsa mellett ernlti felmrsen vettek rszt.

„A jtkosok az elmlt hetekben otthon, egyni edzsterv alapjn dolgoztak, igyekeztek ptolni a kiesett edzsmunkt. Ennek az otthoni munknak az eredmnyessgt mrtk fel cstrtkn a MOL Arna Sstban. Ez a felmrs ahhoz hasonl fizikai tesztekbl llt, amilyet egybknt flvente, nyron s tlen is el szoktak vgezni a labdargk – mondta a klub hivatalos honlapjnak dr. Kovcs Tibor csapatorvos.

A szkesfehrvri jtkosok kszlnek az NB I folytatsraFot: Csudai Sndor – Origo

“Termszetesen ezt megelzen, a keddi napon koronavrus-tesztet vgeztnk el az egsz csapaton. Annak ellenre, hogy mindenki tesztje negatv lett, nagyon gyeltnk arra, hogy a fizikai felmrsen a jtkosok egynileg jelenjenek meg. tltzve rkeztek s gy is tvoztak egybl a felmrst kveten, vagyis nem tltttek sok idt a stadionban s az ltzt sem hasznltk. Az, hogy mindenki negatv tesztet produklt, igazolta azoknak a szigor intzkedseknek az eredmnyessgt, melyet klubunk a jrvny hazai kitrsnek els perctl alkalmazott” – tette hozz a szkesfehrvri csapat orvosa.