n vagyok itt(hon)!

by Kevin | Last Updated: April 14, 2020

A napokban nylt plyzatot hirdetett a Petfi Irodalmi Mzeum irodalmi mvekre, hangosknyvekre, valamint j zenei produkcikra az A38 Hajval kzsen. A PIM projektjnek egyik clja, hogy a beszklt megjelensi lehetsgek mellett csatornkat nyisson a kultra, knnyzene irnt rdekl embereknek s ezzel egyidben megjelensi lehetsget biztostson az alkotknak hatron innen s tl.

A plyzatra berkezett

zenei s irodalmi mvekbl az M2 Petfi TV szerkeszti, msorvezeti vlogatnak s prilis 14-tl n vagyok itt(hon)! cmmel mutatjk meg a nzknek is htftl szombatig estnknt 21.10-tl.

Amitl mg izgalmasabb s klnlegesebb az n vagyok itt(hon)!, hogy nem csak a plyzatra rkez j produkcik kszlnek otthon – vagy ritka esetben az A38 Hajn kialaktott karantnstdiban az vintzkedseket maximlisan betartva, kznsg nlkl, minimlis stbbal –, hanem

a msor szerkeszti, msorvezeti is online ksztik az adsokat.

Az n vagyok itt! npszer msorvezetit teht otthonaikbl lthatjuk majd bejelentkezni: vagyis Lola, Rkusfalvy Lili, Kovcs Dri, Forr Bence, Csitri Gerg, valamint Fodor Imi a konfokat s az tvezet szvegeket is a sajt otthonaikban ksztik el!

Mindemellett termszetesen az n vagyok itt! szerkeszti, msorvezeti tovbbra is friss s kreatv tartalmakkal vrnak mindenkit a csatorna online felletn a petofilive.hu oldalon s a Instagram s Facebook oldalaikon.

n vagyok itt(hon)! – htftl szombatig estnknt 21.10 -tl az M2 Petfi TV-n