Mindkt manchesteri nagycsapat vinn Willi Orbn francia vdprjt

by Kevin | Last Updated: April 13, 2020

Mindkt manchesteri futballklub, a United s a City is szvesen ltn soraiban az RB Leipzig francia htvdjt, Dayot Upamecant.

A Sky Sports rteslsei szerint a 21 ves tehetsg – aki a kapus Gulcsi Pter s az ugyancsak bels vd Willi Orbn csapattrsa – kivsrlsi ra 60 milli eur, s szerepel a Unitedet irnyt Ole Gunnar Solskjaer, illetve a City kispadjn l Josep Guardiola kvnsglistjn is.

A City a soron kvetkez tigazolsi idszakban nem titkoltan kt bels vdvel szeretn megersteni kerett, miutn a koronavrus-jrvny miatt jelenleg sznetel Premier League-ben 28 tallkoz alatt 31 glt kapott. Ez mr most tbb, mint amennyit a legutbbi idnyben (23), illetve az azt megelzben (27) kapott a City a pontvadszatban. A jelenleg llovas, egy mrkzssel tbbet jtszott Liverpool kapujt 21-szer vettk be a rivlisok.

Ezen segthetne az egyik legtehetsgesebb ifj bekknek tartott Upamecano rkezse, m a vrosi rivlis Vrs rdgk mellett mdiarteslsek szerint ehhez tovbbi krkkel kell harcba szllnia a Manchester Citynek. A htvd irnt ugyanis rdekldik a kontinens tbb top klubja is, kztk a Bayern Mnchen, illetve spanyol lcsapatok.