Mi a szoros kapcsolat Meghan Markle s a Rm rendes csald kztt?

by Kevin | Last Updated: April 22, 2020

Ed O’Neill meslt errl nemrg.

Ed O’Neill, aki Al Bundy volt az Egy rm rendes csaldban, arrl adomzott nemrg, hogy Meghan Markle kilencves kortl gyakori ltogat volt a sorozat forgatsn. Nem felttlenl a szitucis komdia irnti rajongs vitte oda, sokkal inkbb az apja, Thomas, aki operatr volt sorozat mellett. A sznsz arra is emlkezett, hogy a kislny valamilyen katolikus iskola uniformisban volt, azaz tants utn rkezett, hogy ott tltse a dlutnt a stbbal.

Egy rm rendes csaldForrs: Fox

Thomas Markle valban tz vadon keresztl dolgozott a csapattal, amgy a sorozatbl, amely itthon is hallatlanul npszer volt, 11 vad kszlt. Az Esquire magazin 2013-ban mr egyszer elvette a tmt, akkor Meghan azt meslte, hogy minden nap ott volt a stbbal, ami egyszerre volt „szrakoztat s perverz” lmny egy katolikus iskolbl rkezett tindzsernek.

Harry herceg s Meghan MarkleForrs: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Olyan is elfordult, hogy apja elzavarta, hogy inkbb htul, a sznfalak mgtt tegyen valamit, mert pp akkor valami olyasmi jtt a forgatknyvben, ami nem 11-12 ves lnynak val volt. Mint sokan emlkezhetnek, Al s Peggy kztt folyamatosan tma volt a szex, vagy annak hinya, radsul Kelly s Bud ponjainak j rsze szintn szexulis jelleg volt.