Lukaku a fl belga vlogatottat sszegyjten az Interben

by Kevin | Last Updated: May 16, 2020

gy tnik, Romelu Lukaku, az Internazionale belga csatra a koronavrus okozta knyszersznet alatt sem unatkozik. A La Gazzetta dello Sport informcii szerint a tmad folyamatosan keresi telefonon azokat a vlogatottbeli csapattrsait, akiknek az idny vgn lejr a szerzdsk, hogy csatlakozzanak hozz az Interben. A dolgok jelenlegi llsa szerint pedig az is elkpzelhet, hogy sikerrel fog jrni.

Lukaku f “clpontja” a rivlis Napolinl jtsz Dries Mertens, akit mr korbban is kapcsolatba hoztak a milniakkal, ugyanakkor tbb krje is van, melyek kzl a Chelsea tnik a legkomolyabb rdekldnek. A Gazzetta azonban tbb forrsra hivatkozva azt lltja, Lukaku lehet a mrleg nyelve, aki miatt Mertens valsznleg az Interhez fog szerzdni.

Lukaku s Mertens akr egy klubcsapatban is jtszhatnak a jvbenForrs: AFP/Olga Maltseva

A 84-szeres vlogatott csatr viszont annyira belejtt a toborzsdiba, hogy Mertens mellett a Tottenham bels vdjt, Jan Vertonghent is “megkrnykezte”, akrcsak a PSG jobbhtvdjt, Thomas Meuniert.

Mindhrom emltett jtkosnak lejr a szerzdse a szezon utn, Lukaku pedig a jelek szerint rendkvl szeretne egy klubban jtszani. St, azt sem adta fel, hogy az Interben egyszer mr megbuk, most a Cagliariban klcsnben jtsz Radja Nainggolant is visszacsbtsa a csapathoz.