Ktglos htrnybl egyenltett a Milan az utols percekben

Spread the love

Az olasz els osztly labdarg-bajnoksg 29. forduljnak meglepetst a nemzetkzi kupaszereplsrt kzd AC Milan szlltotta azzal, hogy a kiess ellen kzd Spal ellen csak 2-2-s dntetlent rt el.A Sassuolo 3-1-re verte idegenben a Fiorentint, a Sampdoria pedig a Lecct 2-1-re, mg a Verona hazai plyn gyzte le 3-2-re a Parmt. Szerdn mg korbban az Inter 6-0-ra kittte a Brescia csapatt.

A milniak Ibrahimovic nlkl, a svd klasszissal a kispadon kezdtk a tallkozt, amelynek mr a 13. percben htrnyba kerltek, miutn a hazai egyttes egy flipper jtkra emlkeztet jelenetsor utn szerezte meg a vezetst Valoti rvn.


B negyedrval ksbb a Spal megduplzta az elnyt, de ezttal egy bombaglt lttek Floccarinak ksznheten, 2-0-ra mdostva az llst.

Ht perccel ksbb a Milan szptett, de a br utlag rvnytelentette a tallatot leshelyzet miatt. Ezutn sem volt mg vge az els flidnek, a 43. percben a hazaiaktl Marco D’Alessandro mehetett id eltt zuhanyozni egy durva becsszs utn.


A Milan a msodik flidben mindent megtett azrt, hogy pontot, pontokat szerezzen, ngyet is cserlt, tbbek kztt Ibrahimovic is bellt a 65. percben. A nagyobb nyomsnak meg is lett az eredmnye, a 79. percben a szintn csereknt bellt Leao tallt be, 2-1-re mdostva az eredmnyt.


A 84. percben a hazaiak mestere, Luigi Di Biagio megkapta a jtkvezettl a msodik srga lapjt, gy el kellett hagynia a plyt, illetve annak szlt. Ilyet sem srn lehet ltni olasz bajnokikon.

A tallkoz mg tartogatott meglepetseket, a 94. perc elejn egy Milan tmads vgn a hazaiak vdje ktsgbeesett mozdulattal prblt egy beadst kirgni az alapvonalon tlra, azonban a sajt kapujba tallt, gy 2-2 lett a mrkzs vge.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *