Kszljnk egy szvet-lelket s olvassi kedvet megmozgat fesztivlra

Kszljnk egy szvet-lelket s olvassi kedvet megmozgat fesztivlra

Spread the love


Mr most felkszlhetnk egy olyan fesztivlra, ami 60 programmal pezsdti majd fel Budapest kulturlis lett oktber 15. s 18. kztt, szemlyesen s online trben egyarnt.

Az olvass a lnyeg…Forrs: Unsplash

A CAFe Kortrs Mvszeti Fesztivllal kzs Marg Irodalmi Fesztivl s Knyvvsron olyan rk s kltk mutatjk majd be j knyveiket, mint Barabsi Albert-Lszl, Hy Jnos, Jszbernyi Sndor, Karafith Orsolya, Kerkgyrt Istvn, Kiss Tibor No, Mucsi Zoltn, Nyry Krisztin, Pet Pter, Rubik Ern, Tisza Kata s Zvada Pl.

De a fesztivlon online rsztvevk is tiszteletket teszik majd, gy a rajongk tallkozhatnak a finn Sofi Oksanennel, akinek Tisztogats cm regnyt 38 nyelvre fordtottk le. De a virtulis kznsgtallkozn ott lesz mg A szzves ember, aki kimszott az ablakon s eltnt cm vilgsikert jegyz svd Jonas Jonasson, a skandinv krimiszerz Stefan Ahnhem s a tajvani Wu Mung-yi, aki friss regnyt, Az ellopott biciklit mutatja be.

A Vrkert Bazrban tartott hromnapos esemnyen egy rendhagy irodalmi-zenei estet is rendeznek majd, ahol fellp Ptkai Rozina, valamint Beremnyi Gza s Jrai Mrk – olvashat a Margfeszt Facebook oldaln.


Itt rjk a szervezk azt is, hogy a jrvnygyi szablyoknak megfelelen, s a rsztvevk egszsgt szem eltt tartva regisztrcit vezetnek be a szemlyes tallkozkra; illetve minden helysznhez elrjk a maszkviselst. Szintn ide tartozik mg, hogy a knyvvsrt nem tudjk hagyomnyos formban megtartani, de a friss megjelensek online s a helysznen is kedvezmnyesen megvsrolhatk lesznek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *