Knban a OnePlus 8 mobilok is rezheten olcsbbak

by Kevin | Last Updated: April 19, 2020

Ezttal viszont nagyjbl kimagyarzhat az rklnbsg, ami persze gy is sokakat bosszant.

Az utbbi hetekben egyre mrgesebb vltak az eddig az r-rtk arnyra is koncentrl mobilgyrtk rajongi. A Huawei P40 Pro vtelra mg Google-appok nlkl is horrorisztikus magassg, a Xiaomi Mi 10 Pro mr az 1000 eurs ligban jtszik, s a OnePlus 8 Pro s 949 eurtl indul Eurpban. Mi a kzs mg ezekben? Mindegyik kszlk nagysgrendekkel (ltalban tbb szz eurnyi sszeggel) olcsbb Knban. Nincs ez mskpp a OnePlus 8 Pro kszlkkel sem.

Forrs: oneplus

A OnePlus 8 s OnePlus 8 Pro knai s amerikai rait a napokban tbb nagy oldal is sszevetette, s arra jutott, hogy nagyjbl 134 dollrral olcsbb Knban a kt j mobil, mint Amerikban.

A OnePlus vdelmre elmondhat, hogy az rklnbzet itt nem olyan nagy, mint a tbbi knai gyrtnl. A hazai piacra gyrtott knai termkek persze mindig olcsbbak lesznek, radsul olyan adkkal s szlltsi djakkal sem kell szmolni, mint az eurpai piacra sznt modelleknl. A reklmokkal s klnbz ajnlatokkal megpakolt knai kezelfelletek is tovbb cskkentik a helyi vtelrakat – ettl fggetlenl azonban egyre tbben elgedetlenkednek, hogy ugyanaz a termk mirt ennyivel drgbb nyugaton.