Jeszenszky Zsolt elrulja, mit jelent politikai hobbistnak lenni

Jeszenszky Zsolt elrulja, mit jelent politikai hobbistnak lenni

Spread the love

Augusztus 2-n 20 rtl a Cotton Club Singers Negyedszz koncertjre kszl Lszl Boldizsr s a Pesti TV kreatv igazgatst magra vllal politikai hobbista, Jeszenszky Zsolt lesz a Slger Tma vendge aSlger FM-en.

Lszl Boldizsr napra pontosan nyolc hnap utn trhet vissza az Erkel Sznhzba. A Boldi50 eladi est utn a Cotton Club Singers jubileumi koncertjre kszl. Hogy a szeptember 6-ai Negyedszzon a zenekar teljes ltszmban lp-e fel, vlaszt kaphatnak majd a hallgatk. Ahogy arra is, Lszl Boldizsrt igazn megihlette a pandmia, hiszen ontotta magbl a slgereket. ger Lszl jvoltbl kt Pavarotti vilgsikert is feldolgozott, a legutbbit, a Durva viccet Topyval, azaz Farag Andrssal. A Simndi-djas tenor arrl is beszl a vasrnapi adsban, mikor s milyen szerepekkel trhet vissza az operahzak sznpadjra.

Jeszenszky ZsoltForrs: Slger FM

A Slger Tma msodik rjban, 21 rtl az orszg leghresebb s taln egyetlen politikai hobbistja lesz a vendg. Jeszenszky Zsolt nemesi mlttal br, politikusi csaldba szletve inkbb a rockzent, a msorvezetst s msorksztst vlasztotta. gy desapja, Jeszenszky Gza s unokanagybtyja, Antall Jzsef rksgt legfeljebb politikai hobbistaknt viszi tovbb. Hogy mit is jelent pontosan ez a tisztsg, arrl is beszl. Jeszenszky Zsolt az influencer ltrl, a kzssgi mdia hatalmrl is mesl. St,

elsk kztt szmol be az sszel indul Pesti TV-rl, amelyet kreatv igazgatknt jegyez majd.

A msor utols rjban, a Slger Tma Extrban a Lukin gnessel, Molnr Ferenc ddunokjval ksztett interjt ismtlik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *