jabb NFL-sztr trne vissza a nyugdjbl Tom Brady miatt

by Kevin | Last Updated: April 22, 2020

Rob Gronkowski utn jabb korbbi NFL-sztr csatlakozhat Tom Bradyhez s j csapathoz, a Tampa Bay Buccaneershez. Percy Harvin, aki korbban Super Bowlt nyert s a Pro Bowlon is szerepelt, tbb mint hrom ve nem szerepelt az NFL-ben, de nagyon szeretne minden idk legjobb irnytjval egytt jtszani.

Harvin 2009-ben kerlt az NFL-be, els ngy idnyt a Minnesota Vikingsnl tlttte. joncknt meghvtk a Pro Bowlra, valamint bekerlt az v lomcsapatba is mint visszahord. 2013-ban a Seattle Seahawkshoz kerlt, de srlsei miatt csak egyetlen meccsen jtszott az alapszakaszban. A rjtszsra viszont visszatrt, a Super Bowlra pedig teljesen felplt, ahol a msodik flid az 87 yardos visszahordott touchdownjval kezddtt. A mrkzsen a Seattle 43-8-ra kittte a Denver Broncost.Ksbb megfordult mg a New York Jetsben s a Buffalo Billsben is, majd 2016 tavaszn visszavonult. Ezutn meggondolta magt, s kt meccsn mg plyra lpett, de folyamatos migrnjei is egyb srlsei miatt ismt be kellett fejeznie.

A mg mindig csak 31 ves, fnykorban szlsebes elkap az utbbi idben olimpikonokkal edzett egytt, gynke szerint pedig kirobban formban van, vrja a telefonhvsokat. Brmelyik egytteshez szvesen csatlakozna, de akkor lenne a legboldogabb, ha a Tampa Bay Buccaneers igazoln le, mert rgi lma, hogy egytt jtszhasson Tom Bradyvel, amely tegnap megszerezte a New England Patriotstl a tavaly visszavonult Rob Gronkowskit is.

A Buccaneers egybknt gzervel dolgozik azon, hogy Bradyt nemcsak kiszolglja, hanem megfelelen vdje. A hrek szerint a csapat kzel ll ahhoz, hogy megszerezze a Washington Redskins tmadfalembert, Trent Williamset, az ellenrtk pedig a Gronkowski miatt ltszmfelettivl vl OJ Howard lehet.