Fltkenysg miatt trhetett ki a hallos rdi vendetta

jabb, dbbenetes videk kerltek el az rdi hallos tmegverekedsrl

Spread the love

Tbb vide is felkerlt az internetre a cstrtki rdi tmegverekedsrl, ahol kt csald tmadt egymsra egy benzinktnl. Csknnyal, botokkal, kvekkel, lapttal, pisztolyokkal felfegyverkezve verekedtek ssze. Egy ember meghalt, 12 mg krhzban van. 12 embernek kezdemnyeztk a letartztatst.

Az egyik felvtelen jl lthat s hallhat, hogy az egyik frfi kromkodva fenyegetzik. Informciink szerint az a bandatag, aki nem lte tl az sszecsapst.


Msnap a rendrk kzztettk a benzinkt biztonsgi kamerjnak felvtelnek egyik jelenett, amelyben mg csak az egymsra tmad bandatagokat lehet ltni.


Azta felkerlt az internetre a kt msik kamerjanak felvtele is. Ez mr nemcsak a verekedket vette fel, hanem azt az ppen akkor ott tankol s a kt csaldhoz nem tartoz frfit is, aki annyira megijedt, hogy a sajt kocsija el guggolt, hogy vdve legyen.


Megrtuk, Fejr s Pest megyei csaldok csaptak ssze a tmegverekedsben, amelyben

botokkal, kvekkel, vascsvekkel, skkal, ksekkel

tmadtak egymsra. Emellett tbb, valsznleg gz- s riasztfegyverbl leadott lvs is eldrdlt. A tmegverekedsben egy ember hallosan megsrlt, az 50 ves frfitszven szrtk. Egy frfit pedig elgzolt egy aut.

Rendr helysznel jlius 30-n este egy benzinktnl az rdi Iparos ton, a vendetta helysznnForrs: MTI/Mihdk Zoltn

A rendrk vendettnak neveztk a tmadst, amely utn 13 embert vittek be a kapitnysgra. Kzlkegy ember ellen emberls megalapozott gyanja,12 ember ellen pedig csoportosan, felfegyverkezve elkvetett garzdasg miatt indtottak eljrst. Az gyszek kezdemnyeztk a letartztatsukat. Azt mg vizsgljk a rendrk, mi vezethetett a hallos tmadshoz, az viszont biztos, hogy a vendetta eltt internetre fellttt videzenetekkel hergeltk egymst a rivlisok.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *