j, ingyenes eszkzzel segti a YouTube a videkat kszt cgeket

by Kevin | Last Updated: April 17, 2020

Tekintettel a koronavrus-jrvny miatti nkntes karantnokra, sok vllalkozs az online trbe helyezte t az gyfelekkel val kommunikcit s tbbek kzt videkkal prblja fenntartani vevkre rdekldst. Ehhez nyjt most egy ingyenes segtsget a Youtube.

A Video Builder elssorban azoknak a cgeknek nyjt segtsget, amelyeknek nincsenek erforrsaik a videkszts „nullrl trtn” elindtshoz. Az j segtsg animlja a statikus anyagokat – teht a kpeket, szveget s logkat – a Youtube ltal felknlt zenvel. A felhasznl szmos elrendezs kzl vlaszthat a vide clja s zenete alapjn, testreszabhatja a szneket s a bettpust, majd gyorsan ltrehozhat egy rvid YouTube-videt, mindssze 6-15 msodperc alatt.

A Google-t az is motivlta az j eszkz kifejlesztsben, hogy – mint rjk – a szemlyes videzs sok orszgban ma mr nem praktikus, radsul ezek sok idbe is kerlnek. Ezzel az eszkzzel brmilyen vllalkozs knnyen ltrehozhat egy videt, amellyel elsegtheti az gyfeleivel val kapcsolattartst s folyamatos tjkoztatsukat, legyen sz akr egy reklmkampnyrl, akr egy webhelyrl vagy egy e-mail kampnyrl.

j eszkz, a Video Builder segti a kicsi, tapasztalat nlkli cgek videksztst a Youtube-onForrs: Shutterstock

A klnbz vllalkozsok eltr ignyei vannak. Egy tterem pldul a „boldog rkra” (happy hours) pthet kampnyt, mg egy szupermarket j termkeket vagy szolgltatsokat reklmozhat mozg utcai felvtelekkel. A Video Builder gy sokfle, kisebb s kevsb tapasztalt vllalkozsnak is segthet.

A Video Builder azonban mg mindig tesztels alatt ll, gy csak a bta verzija rhet el. Egy regisztrci segtsgvel azonban brki hasznlhatja a teszt alatt is. A regisztrci azonban csak egy ignybejelentst jelent, teht nem biztost azonnal hozzfrst az eszkz hasznlathoz. A Google azt gri, hogy az ignyeket feldolgozza, s amint lehetsges, megadjk a hozzfrst is.

Forrs: Blog.google