Ingyen italra hvja a budapestieket az egyik kzmvessr-fzde

by Kevin | Last Updated: May 16, 2020


Amint a kijrsi korltozsok enyhtse Budapesten is letbe lp, a magyar kzmvessr-piac meghatroz fzdje, a FIRST Craft Beer 10 ezer kors ingyen kzmves srre hvja meg a fvrosiakat – derl ki a turizmus.com cikkbl.

Forrs: Simn Delacre/pixabay.com

A „Flig tele” nven indtott kezdemnyezshez mintegy 30 vendglthely csatlakozott. A srfzde clja az akcival, hogy megksznje a budapestiek kitartst s fegyelmezettsgt a jrvnyhelyzet alatt, a vendglthelyeket pedig segtse az jranyitsban.

A kezdemnyezshez mris olyan vendglthelyek csatlakoztak, mint pldul a Szimpla Kert, az leszthz, a Beer Brothers, a Mazel Tov vagy a FIRST Local Madch Tr.

A Flig tele akcit minden vendglthelyen azonos idpontban fogjk megrendezni, a kszlet erejig. Cserbe csak annyit krnek a fogyasztktl, hogy ksztsenek egy fott vagy videt az els srkrl s #feligtele hashtaggel tltsk fel kzssgi oldalukra.

A budapesti FIRST Craft Beer kzmves srfzde tavaly a Berlin International Beer Competition meznyben elnyerte a Hungarian Brewery of the Year cmet. Tulajdonosai, Kurucz Dniel s Kurucz Gergely a Budavri s a Belvrosi Srfesztivl fszervezi, s vek ta npszerstik a minsgi srfogyasztst Magyarorszgon. Bvebb informcik a FIRST Facebook esemnyben tallhatk.