Index – Mindeközben – Vendégek nélkül maradt a kocsmája, ezért a dekorációnak használt bankjegyekből fizette ki az alkalmazottait

by Kevin | Last Updated: April 13, 2020

A georgiai Tybee Islanden üzemelt a The Sand Bar nevű hely, egészen addig, amíg a koronavírus-járvány miatt be nem kellett zárni. Az üzemeltetője igyekszik minimalizálni a károkat, az alkalmazottakat is fizetni, ezért szokatlan megoldásra szánta el magát.

A bárban már több mint 15 évre visszatekintő hagyomány, hogy a vendégek üzenetet írnak egy egy dolláros bankjegyre, amit aztán kiszögelnek a bár különböző pontjaira. A bár tulajdonosa az alkalmazottakat legutóbb azzal fizette ki kínjában, hogy három nap alatt lebontotta a dekorációt, amiből így 3714 dollár jött össze.

Amikor a törzsvendégek meghallották, hogy mekkora bajba került a bár, beszálltak még némi pénzzel, így valamivel több mint 4000 dollárt sikerült összekalapozni. Így a munka nélkül maradt négy pultos és két zenész kaphatott fejenként 600 dollárt. A maradék párszáz dollárt valószínűleg a tulajd rakta el magának.

(Bored Panda)