Index – Mindeközben – Na, erről se tudnám, hogy létezik, ha nincs internet: műköröm spagettiből, de még milyen!

by Kevin | Last Updated: May 16, 2020

Az internetnek köszönhetően olyan világokat fedezhet fel magának az ember, amikről nem is gondolta volna, hogy léteznek. A Tiktoknak köszönhetően pedig olyan világokat fedezhet fel, amikről nem is biztos, hogy tudni akarta, hogy léteznek.

Erre a fenti hevenyészett bölcseletre tökéletes példa ez a lenti videó, meg néhány társa, amelyeken az látható, ahogy emberek spagettiből készítenek maguknak műkörmöt.

A videó alatt hallható szám a Ratatouille című rajzfilm betétdalának átirata, c’est.bon.bon-tól a CEO of speaking French, amit a Tiktokon általában olyan videókhoz szoktak használni, ahol valaki általában nem túl kifinomult módon főz valamit. De meglepő módon viszonylag sok szépségtippes videó is van erre a számra.

Olyan videó is van, hogy kólás flakonból hogyan kell műkörmöt csinálni.

Ahogy pedig a spagettis videóból is látszódik, olyan videó is akad, amelyik sikeresen ötvözi a szépségápolást és a gasztronómiát a maga módján.

Arról sajnos fogalmam sincs, hogy mennyire káros vagy sem spagettiből, esetleg kólás flakonból műkörmöt gyártani, de már csak azért sem érdemes kipróbálni a dolgot, mert egész egyszerűen gusztustalan.