Index – Mindeközben – Megszegte a kijárási tilalmat Indiában, hogy ezer kilométert biciklizzen az esküvőjére, de karanténba rakták, mielőtt kimondhatta volna az igent

by Kevin | Last Updated: April 19, 2020

A leendő férj azért szegte meg az egész Indiára kiterjesztett kijárási tilalmat, hogy vissza tudjon térni a szülővárosában tartandó esküvőjére, de sajnos a rendőrök elkapták, és azonnal hatósági karanténba helyezték.

Sonu Kumar Chouhan, a 24 éves gyári munkás esküvője április 15-én lett volna a szülővárosában, Utter Pradesh államban, de a kijárási tilalom ezer kilométerrel arrébb, a munkahelyén, Punjab államban érte.

A terv szerint három barátjával biciklizett volna haza, de ez a terv füstbe ment, amikor megállították őket a rendőrök nem sokkal az úti céljuk előtt.

“Egy hétig éjjel-nappal csak bicikliztünk, hogy hazaérjünk, de két nappal az esküvő előtt lekapcsolatak minket. Ha sikerült volna, ma már házas ember lennék.”

– mondta Chouhan a CNN-nek. Így viszont legalább 14 napot kell várnia a hatósági karanténban, utána elengedik, ha tünetmentes.

Az egész Indiára kiterjesztett kijárási tilalmat március 24-én jelentették be, és május 3-ig lesz érvényben.