2020 II 61.png

Index – Mindeközben – Koronavírus ide, vagy oda, olvasónk 61 kreditet szerzett egy félév alatt

Spread the love

A skóciai balmorali kastély Twitter-oldalán a hétvégén egy posztban jelezte a birtokon dolgozó személyzet, hogy a környék tele van nedves törlőkendőkkel, ráadásul az emberek nagyon jól látható helyeken dobálják el ezeket. Ez ugye egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is meglehetősen problémás. Hozzátették, a járvány miatt persze korlátozottak a lehetőségek, például nyilvános vécé sincs a közelben, de ezzel számolnia kell annak, aki túrázni vagy sétálni indul.

Később, egy másik posztban kifejtették, persze tisztában vannak azzal, hogyha szólít a természet, akkor az embernek idővel muszáj könnyítenie magán, ezért azt tanácsolják, hogyha valaki úgy érzi, hogy nem tudja sokáig visszatartani, akkor legalább ügyeljen arra, hogy a gyalogutaktól, épületektől, házi állatoktól és vízfolyásoktól, illetve – felületektől megfelelő távolságban intézze el a dolgát egy apró gödörbe, majd ha végzett, lehetőleg fedje be azt.

II. Erzsébet és a királyi család többi tagja évente több hetet tartózkodik a birtokon, Károly herceg is ide vonult vissza márciusban, és itt derült ki róla, hogy ő is megfertőződött a koronavírussal.

(Forrás: CNN)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *