Index – Mindeközben – A zárvatartás miatt éppen renoválnak egy floridai éttermet, és meg is találták egy férfi elveszettnek hitt karikagyűrűjét

by Kevin | Last Updated: April 19, 2020

Három évvel ezelőtt, amikor egy New York-i házaspár éppen a Coconuts nevű étteremben vacsorázott, a férj ujjáról lecsúszott a gyűrűje, és beesett a fadeszkák közötti résbe, és valószínűleg azt hitték, örökre búcsút inthetnek az ékszernek. A történet azonban nemrég szerencsés fordulatot vett, ugyanis a hely tulajdonosa úgy döntött, hogy mivel a koronavírus-járvány miatt nem fogadhatnak vendégeket, itt az ideje egy kis felújításnak. Miközben pedig éppen kicserélték a terasz deszkapadlóját, sikerült megtalálni a gyűrűt.

A gyűrűbe két keresztnév, illetve egy dátum volt belegravírozva, de ez így önmagában nem volt elég információ, ezért úgy döntöttek, a Facebook segítségével próbálják megtalálni a tulajdonost. Három nappal később csörgött a telefon, a feleség volt az, aki, hogy bebizonyítsa, a gyűrű tényleg a férjéé, képeket is küldött arról a három évvel ezelőtti estéről. Az étterem azóta postán már el is küldte a házaspárnak a gyűrűt.

(Forrás: Sky News)