Húsvéti Windows vásár – A legjobb szoftvereket most olcsón megkaphatod (x)

by Kevin | Last Updated: April 19, 2020

A húsvét idén sajnos a szokásosnál unalmasabban telt, ugyanis messzire nem nagyon mehettünk locsolkodni. Nem voltak nagy családi kajálások és a messze élő rokonokat sem tudtuk meglátogatni. A Keysworlds szoftverwebshop viszont szeretne kedveskedni még akkor is, ha már elmúltak az ünnepek.

A Keysworlds.com egy új licenc és szoftver webáruház, ahol akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhattok. Az Office 2019 a Keysworlds kínálatában 20 850 forint, ami kevesebb, mint az eredeti ár fele. Ennyit viszont nem kell érte kifizetni, ugyanis az ROFF50 kuponnal további 50% kedvezményre vagytok jogosultak, így már csak 10 410 forintba kerül a legújabb irodai programcsomag.

Mivel ez az Office 2019 licenc kizárólag Windows-on fut, egy füst alatt letudhatjátok annak a beszerzését is. Az ROFF50 kupon a Windows 10 Pro/Home + Office 2019 csomagra is érvényes, így a két szoftvert még olcsóbban tudjátok megvenni.

Az Office 2016 valószínűleg mindenki számára ismerős, hiszen a mai napig sokan használják még. A hivatalos Microsoft shopban 60 000 forintnál is többe kerül, de a Keysworlds-ön az amúgy is alacsony 11 650 forintos árból az ROFF40 kuponnal további 40% kedvezmény jár.

A Windows 10-et önmagában is megvásárolhatjátok. A Microsoft eddigi legjobban sikerült és nagy becsben tartott operációs rendszere nélkülözhetetlen szinte minden komoly munkához. Az ROFF38 kuponnal 38% kedvezményt kaphattok minden szoftverből a Keysworlds-ön.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.