Hullmokban jhetnek az iPhone 12 mobilok

by Kevin | Last Updated: April 22, 2020

Mindekzben az iPhone SE abszolt tarol a piacon.

jabb informcikat hozott nyilvnossgra az Apple gyeire jl rlt forrsokkal rendelkez Ming-Chi Kuo piaci elemz. A frfi szerint a nemrg bejelentett, alms sztenderdekkel olcs iPhone SE okostelefon a vrakozsokon fell teljest, az idei msodik negyedvben 12-14 milli, a harmadik negyedvben pedig 10 milli darab tallhat gazdra belle.

A kp csak illusztrciForrs: AFP/2019 Getty Images/Justin Sullivan

Viszont rossz hr az Apple szmra, hogy a kszlk pluszban cskkentheti a drgbb iPhone 11 mobilok eladsait, hiszen a koronavrus-jrvny miatt a kszlkeit megvsrolni szndkozk egy jkora tbora hirtelen rrzkenyebb vlt,

anyagi okbl megelgszenek a legolcsbb kszlkkel is.

Tovbbi rossz hr, hogy szintn a koronavrus-jrvny keresztbe tehetett az sszel hivataloss vl iPhone 12 kszlkeknek is. Kuo szerint a lellsok s utazsi korltozsok miatt cssztak a tmeggyrtst elkszt egyes lpsek, ez pedig egy hnap csszst okozott a tervekhez kpest.

A nehzsgek miatt a megszokottl eltren az Apple nem lesz kpes egy idben mindhrom iPhone 12 telefont piacra dobni: a forrsok szerint az 5,4 s 6,1 hvelykesek tmeggyrtsa szeptemberben, a 6,7 hvelykes ellltsa pedig oktberben indul majd.

Ha szeretne mg tbb rdekes techhrt olvasni, akkor kvesse az Origo Techbzis Facebook-oldalt, kattintson ide!