Hazug frfinak hittelek, de tl hamar tlkeztem...

Hazug frfinak hittelek, de tl hamar tlkeztem…

Spread the love

Semmi kedvem nem volt egy jabb eskvhz, de az ember a sajt unokahga lagzijt mgsem hagyhatja ki. A cgnl egsz hnapban tlrztunk.

Fradt voltam, s amgy sem akkora buli rkk egyedl megjelenni s vgigasszisztlni msok boldogsgt. Nincs nagy baj, rendben vagyok magammal, de azrt mgis…

A szertarts rendben lezajlott, az ltetsnl a rokonsgunkkal egy asztalhoz kerltem. Krasztalok voltak, gy nem volt olyan feltn, hogy egyedl vagyok. El akartam szvni egy cigit, de a dohnyz rsz eltt kt rszeg src llta az utamat, s a – szerintk jpofa – csajozs dumjukat elstve prbltak kzeledni.

Eleinte kedvesen hrtottam az italmeghvst, de aztn az egyikk megfogta a karomat. Azt mondta, amg nem iszom velk egyet, nem enged el. Ekkor felment bennem a pumpa. Azon gondolkodtam, hogy szereljem le, de a vletlen a segtsgemre sietett.

Egy magas, kigyrt src lpett ki a teraszra s viszonylag gyorsan felmrte a szitut. Pillanatok alatt elzavarta a kt srcot, akik kzl az egyik gnyosan odavgta, mieltt bement volna, hogy “Roland mindig hlye rendr marad, rkk intzkedik.” Hls voltam a megmentmnek, pedig ltta, hogy minden porcikm remeg az tlt zaklatstl. Vltottunk nhny mondatot, majd felajnlotta, hogy brmikor kijn velem dohnyozni, nehogy megismtldjn az eset.

Jlesett a figyelmessge. Trelmesen megvrta, mg elszvom a cigit, aztn egytt mentnk be. Lttam, hogy egy fiatal lnyhoz lp, aki egy kislnyt tartott a karjban. Nem volt idm nagyon megnzni ket, mert a lny felm pillantott, mire zavartan biccentettem, pedig kedvesen intett. Ksbb jra r akartam gyjtani, kerestem a srcot, de nem talltam, gy egyedl mentem ki. Az alattunk elterl vros fnyeit nztem a korltnak tmaszkodva, mikor mellm lpett:

– Nem gy volt, hogy ksretet kapsz kifel jvet? Feltnt, hogy nem vagy bent, ezrt jttem ki.

Olyan zavarba hozott, hogy csak megrntottam a vllamat. Mg j, hogy nem ltta, mennyire elpirultam. Kellett nhny perc, hogy felolddjak. szre sem vettem az id mlst, annyira belemlyedtnk a beszlgetsbe. Kiderlt, hogy Roland az ifj frj legjobb bartja, s – ahogy korbban megtudtam – rendr. Viszonylag hamar a kapcsolatokra tereldtt a sz, gy elmondta, hogy a hgval jtt az eskvre, s fggetlen. gy vettem szre, hogy tetszem neki. Elkrte az elrhetsgeimet, n pedig boldogan adtam meg neki…

Forrs: Shutterstock

Az rmm mgsem tartott sokig, mert egyszer csak kijtt a hga telefonnal a kezben, s azt mondta:

A nejed keres. Panaszkodott, hogy nem veszed fel, pedig mr vagy tzszer hvott. Blankval van valami.

Roland bocsnatkrn rm nzett, elvette a telefont, s eltntek. n meg ott lltam leforrzva. Szerencsre nem volt tl sok idm azon gondolkodni, hogy mirt hazudott a kapcsolatt illeten, mert Bettinek kellett segtenem. Aztn jtt a mennyasszonytnc, a tlttt kposzta… s mire jra lett nhny szabad perc, meglepdve lttam, hogy Rolandk asztala mr le van szedve. Mondjuk, a knos jelenet utn n is inkbb sz nlkl tvoztam volna az helyben.

Mieltt hazaindultam, eldntttem, hogy nem foglalkozom vele tovbb. gy is volt, egszen egy htig, de aztn Bettina belltott az eskvi fotkkal. Megemltette, hogy szerette volna nekem bemutatni Rolandot, a frje bartjt, aki egybknt a vilg legrendesebb frfija, de el kellett mennik, mieltt megtehette volna. Mondtam, hogy jobb is – megismerkedtem vele, de minek? Elmesltem neki az este trtnseit, s persze azt sem hagytam ki, hogy a src tvgott.

Betti elkpedve hallgatott, majd megjegyezte, hogy Roland exnejvel nem egyszer. Tldrmzza a srlt kislnyuk elltst, de most tnyleg komoly baj trtnt: Blanka befulladt, ment vitte a krhzba, azrt kellett elmennik.

Piszokul elszgyelltem magam, hogy ilyen knnyen tlkeztem, mieltt megtudtam volna a rszleteket. Megeskettem Bettit, hogy ne mondja el a frjnek, mit gondoltam a bartjrl. Majd elkrtem Roland szmt s rtam neki egy zenetet, jobbulst kvnva a lnynak. Most vrom a vlaszt…

Forrs: She.hu

Mg tbbet szeretnl bellnk?

Gyere s iratkozz fel a kiBESZLK youtube csatornra! Izgalmas tmk, aktualitsok, vlemnyek s szrakozs egy helyen. 😉

Nyitkp: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *