Hatalmas sikerrel mutattk be a Michael Jordanrl szl filmsorozatot

by Kevin | Last Updated: April 20, 2020

Amerikban vasrnap este, az ESPN sportcsatorna mutatta be a Michael Jordanrl szl dokumentumsorozat els rszeit. A “The Last Dance” cm alkots elssorban Jordan s a Chicago Bulls utols kzs szezonjrl szl, de a legends 23-as karrierjt is bemutatja.

A tzrszes sorozatot eredetileg az NBA rjtszsa utn vettettk volna le, de a koronavrus-jrvny miatt elrbb hoztk a premiert. Az alkotk termszetesen jl reztk, hogy a jrvny miatt mindenki ki van hezve a sportesemnyek hinyban a hasonl alkotsokra, radsul mindenkinek illik otthon is maradnia, gy kzenfekv volt elrbb hozni a premiert.

Michael Jordan a vilg egyik leghresebb sportoljaForrs: AFP/Mike Nelson

Az els kt rsz Michael Jordan Chicagba rkezsrl s az els szezonjrl szlt, valamint Scottie Pippen debtlsrl, de Jordan gyerekkorbl is bemutattak pr rszletet.

A sorozatot termszetesen mindenki nagyon vrta, nem csak Amerikban, de a vilg tbbi rszn is. A vilg valaha volt legjobb kosarasnak tartott Jordanrl szl sorozatra az NBA jelenlegi s korbbi csillagai is gy vrtak, mint egy kisgyerek.

A legtbben a kzssgi oldalaikon mltattk Jordnat. A Lakers legendja szerintMichael Jordan, Michael Jackson s Beyonc mellett a korszak legnagyobb szrakoztatja, akik mell mg Muhammad Ali rhet fel.

A Bulls jelenlegi jtkosa, Zach LaVine azt rta, fel sem llt volna a tv ell, ha leadjk az sszes rszt.Damian Lillard szernt Jordan egy msik bolygrl jtt, mg DeAndre Jordan legszvesebben csak szimulln a hetet kvetkez vasrnapig, mint valami videojtkban.

Larry Bird szerint Isten Michael Jordan kpben jelent meg Bostonban 1986-ban, amikor 63 pontot dobott.


Magyarorszgon az egyik legnpszerbb streaming-szolgltatn, a Netflixen lehet majd megnzni a sorozatot.