Hat vig tartottk fogva a 11 vesen elrabolt kislnyt

by Kevin | Last Updated: April 22, 2020

Hat v kutatmunka utn, egy texasi szllodai szobban talltak r egy 11 ves korban elrabolt kislnyra. Penelop azutn kerlt el, hogy elfogtak egy nt, aki az FBI legkeresettebb bnzi listjn is szerepelt. Mint kiderlt, az elrabl a kislny anyja, aki azutn szktt meg lnyval, hogy a brsg a volt frjnek tlte a gyereketmm – rja a Noiz a Thedailybeast cikke alapjn.

Br nyomozs is folyt az gyben, a korbban modellknt dolgoz n mgis veken t sikeresen el tudott rejtzni a hatsgok ell, tbb hamis szemlyazonossgot is hasznlt. Emellett folyamatosan mozgsban volt lnyval, ami ugyancsak megneheztette a nyomozk dolgt.Vesztt vlheten sajt paranoija okozta, a Texas-beli Madisonville-i rendrsg ugyanis kapott egy klns hvst egy motelben lv ntl, aki azt lltotta, hogy “volt frje meg akarja mrgezni”. Miutn a rendrk a helysznre rtek, elkezdtk krbekrdezni a motelben lakkat a nrl, ekkor vettk szre, hogy nem stimmel a szemlyazonossga s krdre vontk.

A n az egyik olyan lnevt adta meg, amelyik a hatsgok listjn mr szerepelt, gy vgl be tudtk azonostani Heather Inkst, aki hat ve a krztt szemlyek kztt szerepelt.

A most 16 ves kislny lltlag nagyon rossz llapotban van, s mindssze 33 kil, az elmlt vekben kizrlag dtn s dessgeken lt.