Gyerekei lltottk meg az asszonyt, aki szkni akart, miutn meglte frjt

by Kevin | Last Updated: April 21, 2020

A hzaspr sokat ivott s a legaprbb dolgokon is kpes volt sszeveszni. Az egyik fi elmondsa szerint, ltalban az anyjukat tette agresszva az ivs. Nemrg kltztek a tokodi albrletbe, ahol kt napja gy sszeveszett a frfi s a n, hogy utbbi egy bicskval szven szrta a frjt.

A gyilkossg utn az asszony, a nagyobbik lnynak telefonlt, aki azonnal hvta az ccst, hogy rohanjon a szlk hzba, mert az anyjuk meglte az apjukat. gy elsknt a 20 ves fi rt oda a helysznre, s szembeslt azzal, hogy mit tett anyjuk.
Amikor belptem, ott fekdt apu, s n gy lttam, mg nyomja bele a kst. Hvtuk a rendrket s a mentket, de addig anym tltztt s megprblt megszkni. A tesmmal utnaszaladtunk, ordtottunk, hogy lljon meg, ettl megtorpant, s akkor elkaptuk. – mondta el a Blikknek a fi.

Forrs: Blikk

t soha nem rdekeltk a gyerekei. A poharazs fontosabb volt neki. Apnk viszont j ember volt, prblt minket sok mindenrt krptolni. Mr felnttknt is csak miatta jrtunk vissza hozzjuk. Mr a tragdia utn eldntttk, hogy az anym tettre nincs bocsnat. Hallani sem akarunk rla tbb – folytatta a lapnak a fi.

tokodi kselsForrs: police.hu

Egy helyi n a Blikknek elmondta, hogy a buli utn kezddtt a szoksos vita, amikor elmentek a vendgek. Utna mr csak azt lttk, ahogy szirnzva megrkeznek a rendrk s egy menthelikopter.

A 20 ves fi elmondsa szerint sokat ittak a szlei s ilyenkor mindig veszekedtek.

ltalban az asszony vlt agresszvv rszegen, kiderlt, hogy tbb ve a fi legidsebb btyjt is megszrta, aki tllte a tmadst, az asszonyt pedig hrom hnap brtnre tltk.

– olvashat a Borsban.

Forrs: police.hu

Miutn bilincsbe vertk az anymat, mondtam, hogy rm se merjen nzni. Meglte az apmat, innentl kezdve nincs mirl beszlnnk. Mg azt sem akarom, hogy a brtnbl levelet kldjn! Nekem s a tbbi testvremnek is rkre megsznt ltezni. Az desapmmal egytt az anymat is rkre elvesztettem– mondta a lapnak a fi, mikzben pakolta ki a szlei hzt. Az sszes ruht el akarja getni, hogy az emlkei is hamuv vljanak.

Forrs: police.hu

Vasrnap dlutn a tokodi otthonukban veszekedett a hzaspr, ami odig fajult, hogy az 54 ves n leszrta a frjt, aki a helysznen meghalt. A rendrk a helysznen elfogtk az asszonyt s gyanstottknt kihallgattk, majd rizetbe vtele utn javasoltk a letartztatst.