Gspr Bea megrngatta a mosdani nem akar cseredikot

by Kevin | Last Updated: April 21, 2020

Vczi Gerg, Gspr Evelin s Varga Gyz lesznek prilis 21-n este tzkor Szulk Andrea vendgei a Life TV-n, a Nyugi! Kztnk marad-ban.

Gspr Evelin a talkshow felvteln elrulta, hogy kevs ember ll kzel hozz. Nem lehet befolysolni, nem hallgat senkire, kivve olyanra, akit szeret – de csak akkor, ha is tud azonosulni azzal, amit mond. Az volt az jvi fogadalma, hogy nem megy el bulizni, hanem az nfejlesztsre koncentrl.

Sztorizott is a felvtelen: volt nluk egy francia cseredik, aki nem akart frdeni. Evelin anyukja – Gspr Bea – vgl berngatta a dikot a frdszobba, s igen hatrozottan elmutogatta neki, mikpp mosakodjon meg. Egy msik trtnete szerint Prizsban voltak az apjval, Gyzikvel, amikor egy hajlktalan kssel ki akarta rabolni ket. Vgl pp arra ment egy taxis, s bepattantak az autba.Vczi Gerg elmondta, hogy szereti, ha elismerik, de ritkn szokott bszke lenni magra. Szerinte a jv nem egy csillog, high-tech vilg lesz, hanem annl sokkal sttebb, aggdik a globlis felmelegeds miatt is.

Varga Gyz a msorban elrulta, hogy fiatalon kenus, ifjsgi bajnok volt. Az apja szinkronrendez, gy nagyon sok filmben szinkronizlt gyerekknt. is meslt egy klfldi sztorit: New Yorkban egyszer japn turistk krtek tle autogramot. Nem tudja kivel keverhettk ssze (nyilvn nem ismerhettk az Irigy Hnaljmirigyet), de vgl egy egsz csapattal le kellett fotzkodnia, gy odavoltak rte.