Glzporos glameccsen gyztt Drdai Pl csapata

Glzporos glameccsen gyztt Drdai Pl csapata

Spread the love

Vasrnap a Fejr megyei Szabadbattynban lpett plyra Drdai Pl s a hrom fia mellett tbb egykori vlogatott futballistt is felvonultat Drdai Hertha Team.

Az ellenfl a hazai egyttes, azaz aSzabadbattyn KSE vegyes csapata volt.A focinnep tlete mg a koronavrus-jrvny idejn fogalmazdott meg Tth Lszl, a battyni regfik vezetjnek gondolataiban. Rgi bartja, a helyi ktds Bakalr Lszl ltal kerlt kapcsolatba Drdai Pllal s csapatval, s hvta meg ket a sportegyeslet vezetsgnek egyetrtsvel a szabadbattyni glamrkzsre, szmol be az esemnyrl rszletesen a Feol.hu hrportl.

A vendgegyttesben plyra lpett Drdai Pl s hrom fia – Pl, Mrton s Bence –, Szlesi Zoltn, Vincze Ott, Egressy Gbor, Lisztes Krisztin, Bakalr Lszl s a helyi ktds Cvitkovics Pter, valamint tbb elismert egykori vlogatott jtkos, kztk az idei szezon vgn visszavonult Juhsz Roland is.

A fair play szellemben jtszott meccsen azrt csak kijtt a kt keret kztti klnbsg: az els flidben mg csak kt glt rgtak a vendgek, a msodik 45 percben azonban mr nem volt kegyelem, s vgl 7-1-re nyerte Drdaik.


“J rzs, hogy szeretnek bennnket orszgszerte. Kln rm, hogy a gyermekeimmel egytt focizhatok, valamint, hogy jra roboghatunk (persze csak megfontoltan) a rgi trsakkal a plyn. Mr ez volt a negyedik meccsnk, amikor idnk engedi, a jvben is eleget tesznk majd a meghvsoknak. Lttuk, megtapasztaltuk, Szabadbattynban szeretik a sportot, a focit. gy rzem, pldt mutathatunk a fiataloknak, hiszen a labdargs szmunkra szent –mondta el a lapnak a mrkzst kveten Drdai Pl.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *