Formálódik a Hungária: elkészült a hatalmas irodapark első épülete

by Kevin | Last Updated: April 14, 2020

A napokban befejeződött az első, „A” épület kivitelezése, az összesen 72 ezer négyzetméteres “A+” kategóriás Aréna Business Campus négy épületéből, amit a Hungária körút 30. szám alatt építenek. Az első épületnél már a használatbavételi engedélyeztetés zajlik, a 21 000 négyzetméteres irodaház az eredeti ütemtervnek megfelelően, határidőre elkészült, a hivatalos átadásra júniusban kerül sor.

Aréna Business Campus

1087 Budapest, Hungária körút 30.

Ezzel párhuzamosan gőzerővel halad, a második, „B” Épület kivitelezése, amely várhatóan 2021 második negyedévére zárul le.

„Az Aréna Business Campussal tovább erősítjük magyarországi jelenlétünket és sikereinket. Az „A” épület bérbeadása előrehaladott stádiumban van, az épület közel 40%-ra aláírt bérleti szerződéseink és szándéknyilatkozataink vannak.”– fogalmaz Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora.

Az Atenor 2008 óta van jelen Budapesten, az első projektjük, a hat épületből álló Váci Greens irodakomplexum volt, a fejlesztő ebből már öt épületet értékesített, illetve az összesen 123 000 négyzetméter kiadó irodaterületéből 100 ezer négyzetméter már bérlőre talált. 

Arena Business Campus, forrás: Atenor