Fogtk a magyar Audit, s Bugattit csinltak belle

by Kevin | Last Updated: April 17, 2020

Valaki azt hitte, j tlet az Audi TT-bl Bugatti Veyront faragni.

Forrs: Carscoop

Sokan vgynak Bugattira, de pnze mr jval kevesebb embernek van r, mivel egy hasznlt Veyron ra is bven 100 milli forint fltt mozog. Van azonban egy kztes megolds, amivel azonban csak azokat lehet majd tverni, akik sosem lttak mg kpen sem Bugattit.

Forrs: Carscoop

A kpen lthat aut alapveten egy 2002-es vjrat, Gyrben gyrtott Audi TT, de a tulajdonosa mindent elkvetett annak rdekben, hogy Bugatti Veyron SuperSportnak higgyk. A francia hipersportaut minden kls jellegzetessgt rappliklta a karosszrira, nem hinyzik a patk alak htmaszk, a kttonus fnyezs, s a kzpen kivezetett kipufog sem. A gyri Audi felnik megmaradtak, de lefnyeztk ket, s a ngykariks logkra egy-egy EB (Ettore Bugatti) logt ragasztottak.

Forrs: Carscoop

Az alkot azonban nem elgedett meg ennyivel, s olyan, a Bugattitl idegen elemeket is rszerelt a szerencstlen TT-re, mint a hatalmas hts szrny, vagy a Le Mans-i prototpusokat idz kzps cpauszony lgterel.

Forrs: Carscoop

Bell sokkal kisebbek a vltozsok, csak az utasls eltt lthat egy Bugatti emblma felragasztva a mszerfalra. az 1,8 literes turbmotorral hajtott sportkocsirt 7,4 milli forintnak megfelel japn jent kr a tulajdonosa.