Egy szigetet választott önkéntes karanténnak a válogatott kézis

by Kevin | Last Updated: April 20, 2020

Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapatának válogatott átlövője, Nagy Bence megtanult házat szigetelni az önkéntes karantén idején.

Kiköltöztem a párommal és családjával Ráckevére egy szigetre. Úgy gondoltuk, hogy ennél nagyobb biztonságban most nem tudunk lenni, mint egy zárt szigeten.

Felkelek, reggelizek, edzek egyet, utána pedig teszem, amit éppen kell segíteni a ház körül. A kertben folyamatosan van tennivaló, illetve megcsináltuk a házra a szigetelést, a stégen kicseréltük az elkorhadt, deszkákat, szóval telik az idő. És természetesen a kutyák is élvezik a nagy kertet, velük is sokat játszunk kint, valamint próbálok minél többet horgászni is” – nyilatkozta a válogatott kézilabdázó a Fradi.hu-nak.

Azt mondta, szerencsére nagy a kert és otthonról is vitt kellékeket, amelyek megkönnyítik az edzés kivitelezését. Nagyon hiányzik neki a társaság, noha tartja a kapcsolatot a csapattársakkal.

„De az más, amikor bemész az öltözőbe, és találkozol a társaiddal, akikkel egész évben egy célért küzdesz, és nap mint nap mindenben segíted egymást, hogy sikeresen tudjátok venni a következő akadályt. A csapatunk tényleg olyan, mintha a második családom lenne. Sokakkal beszélek telefonon, de üzenetezgetünk is folyamatosan.”

Kiemelt fotó: Jonathan NACKSTRAND / AFP